Hoe lang duurt het om in de vorm van benen?

Je been is een fysieke samenstelling van de grootste en meest sterke spieren.Laat je benen in de vorm van niet alleen noodzakelijk is voor de uitoefening van de prestaties, maar ook om te voorkomen dat schade die het dagelijks leven gemakkelijker te maken.Je zal zien wat de resultaten van twee tot vier weken na het begin van een been trainen.Echter, afhankelijk van uw conditie, kan het nodig zijn de drie of meer maanden om je doel te bereiken.
In je opleiding van de samenhang en de geleidelijke is laat je benen in de vorm van de sleutel.Je moet beter je heupen, dijen en kalf spieren.De meest doeltreffende manier is om de geleidelijke verzet van opleidingsprogramma ‘s, in drie maanden in de loop van de verhoging van de steunintensiteit.De voltooiing van de opleiding per week twee benen.Een oefening zal de nadruk worden gelegd op de billen en de quadriceps en de tweede been.De ruimte van ten minste drie dagen voor je trainen, zoals de dijen en heupen en benen de quadriceps maandag en donderdag.De wekelijkse aerobics doen vier of vijf dagen om verlies van vet.
Oefeningen, zoals gestrekt been hard trekken, je billen en weging van de brug staan in de heup, Cable, benen en hurken.De trein met BAR kniebuigingen, been, je quadriceps en het versnellen van de benen strekken, been, been staan zitten.Met inbegrip van matige intensiteit lichaamsbeweging in je dagelijkse vet verbranden.Voorbeelden hiervan zijn de joggen, zwemmen, elliptische machine gekanteld lopen en fietsen.
Gericht op de aanpassing en verbetering van de spieren in de eerste maand.In de eerste twee weken van 12 tot 15 keer doen als twee keer oefenen en oefenen.De andere twee weken drie groepen.Bij de vaststelling van 30 tot 60 seconden aan de grens tussen de pauze.De doelstelling om de vier of vijf dagen per week 30 minuten aerobics.Aerobics, wat je in je been bewegen, of op de dag van je opleiding niet je benen.
Door de toename van het lichaamsgewicht en de vermindering van de herhaling van elke activiteit, waarbij de nadruk ligt op de tweede maand spiermassa toegenomen.De keuze van een gewicht van de schuld in de spieren zich in de overlapping tussen de zes en twaalf.De uitvoering van de drie, van 60 tot 90 seconden tussen de rest van elke reeks.Toename van het lichaamsgewicht, als je de voltooiing van meer dan twaalf keer herhaald.De vermindering van het gewicht, als je het niet bereiken van ten minste zes herhalen.Je meer lichaamsbeweging voor de duur van 10 tot en met 15 minuten, laat je aerobics doen 40 tot 45 minuten, vijf keer per week.
Je benen in de opleidingsprogramma ’s van de laatste maanden, meer spierkracht en kracht.Weer meer gewicht, en van twee tot zes van elke beweging.Drie tot vier, twee tot drie minuten pauze tussen eenheden.Blijven gedurende vijf dagen per week lichaamsbeweging, met uitzondering van de vervanging van de twee 45 minuten matige intensiteit en de opleiding van een opleiding.De uitvoering van 20 tot 30 minuten van de tijd die je SPRINT, SPRINT, of de verhoging van de steunintensiteit, van 30 tot 60 seconden, en dan door een 30 tot 90 seconden interval van je herstel, vermindering van de intensiteit te halen met je ademhaling.Na de opwarming van de aarde van de interval van 10 tot 15 keer.