尤尼塔斯

Johnny Unitas is Pittsburgh ijzer – team, voordat hij zelfs de kans op een voorseizoen Gooi een pass.De steelers, de negende ronde lichtingkeuze van Louis – universiteit bel semi – professionele Football en Bloomfield (Pennsylvania) 6 dollar per wedstrijd, coach Weeb Baltimore colts schapen Ewbank besluiten worden genomen met een kind een kans.Hij gaf hij de ondertekening van een contract van 7000 dollar.
尤尼塔斯 (geboren in 1933) toegang tot z ’n tweede rust in 1956 seizoen verwondingen cavalerie van de vierde wedstrijd startende quarterback George Shaw.
Dat kan de grootste kans, “John E” hier in een stenen begint z ’n eerste als een pro is onderschept.
Een mindere man zou buigen voor uitgang, maar niet op de plaats delict.Hij heeft de race, z ’n hoofd omhoog, in een paar jaar, hij staat bekend als de “pro – Football levende legende”.
Lian Yu, de Nfl van de drie meest waardevolle speler, die bijna ongelooflijk statistieken zijn 18 – jarige carrière en de colts (1956 – 1972) en Santiago (1973) – oplader.
Toen hij met pensioen ging, hij is bijna elk een waardevol doel, door het organiseren van gegevens, met inbegrip van proberen (5186), de voltooiing van de code (28,3), (40239), de meeste 300 meter pass spel (26), touchdown pass naar (290), en de meeste van de Game Gooi touchdown (47).
Maar dit is ongetwijfeld in de Nfl kampioenen van 1958 zijn moed, gewoonlijk aangeduid als “de meest geweldige wedstrijd, hij is de beste herinnering.
De chauffeur is z ’n banden en winnen de perfect voorbeeld van schoolboeken, het moet onder druk om te winnen.Aan het einde van de wedstrijd, met de cavalerie die scène voor de voltooiing van de New York giants 17 – 14, zeven keer goed.
Het doel is het spel van de bundeling gebied, slechts zeven seconden.Hij met alle pro – eigenschappen en de perfecte 80 Yard touchdown rijden extra tijd te winnen.
In 1979, werd hij verkozen tot het professionele voetbal de Hall of fame, Johnny Unitas klaar is met hem naar de Top van de berg, dat soms nodig is, is een kans.