De draak

De aardbeving (omvang van het Ministerie van volksgezondheid de draak onze pijn)
Periode: late Jura
Orde, onderorde, familie: saurischia, onderorde, hun
Plaats: Noord – Amerika (Verenigde Staten)
Lengte: 140 meter (36-42.5 meter)
Bijna de helft als een voetbal, ze is waarschijnlijk uit Noord – Amerika ’s grootste dinosaurus.Het is in het midden van de interne skelet in New Mexico gevonden.Het is belast met de naam, want het is van enorme omvang – “de aarde Shaker reptiel.”
Deze enorme sauropoda tot naar schatting 140 meter lengte.Als het goed is, het is een dinosaurus in de lengte van de record.In het kader van de meeste (met een staart), met inbegrip van het voorste deel van het halve, het bekken en de heilige, met regio ’s in de ribben van de wervels.De onderzoeken in de toekomst, hoop op herstel van de voorste been paleontoloog, nek, en de schedel.Een paleontoloog van mening dat een deel van sesimosaurus skelet is een bijzonder grote monster diplodocus.
Net als de andere diplodocids, hebben ze misschien een slanke nek, grote dikke lichaam. Korte, lange benen, lange, en zware staart. “De stenen, of een van de botten gevonden.Dit is een van de weinige gemeenschappelijke (bij) sauropoda skelet plaats, wanneer het een opgegraven.