Kan je in het diepe weefselmassage na de sport?

Diepe weefselmassage is de nadruk gelegd op de sterke druk van de spieren, om de knoop, of verklevingen.De technische werkzaamheden en het bindweefsel van de spier masseren, reticulaire weefsel rondom je spieren.Het kan helpen om de chronische spanning, de verlichting van de druk van lichamelijke activiteiten ter bevordering van het herstel, de druk van de mobilisatie van de gezamenlijke ontwerpresolutie en je.Hoewel de diepe weefselmassage bevorderlijk is voor de sporters en de fitness, je verdient een binnen 24 uur na de intensieve activiteit.
Massage therapeut Ray Bishop zei, “voelt” magazine, diepe weefselmassage zal uw spieren meer “-” als in deze staat, je spieren en weefsel is in een groter risico van schade.Ze kan ook op de juiste wijze gedaald, zet je op de eerste plek waar de massage tafel.
Hoewel de oefeningen, zoals rennen, gewichtheffen en yoga, kan niet, je kan nog steeds wakker en bewegen.Een wandeling, milde benen zwemmen of gemakkelijk uit, die kan helpen om een massage na de ervaring niet voor je.De bisschop aanbevelingen en drink veel water, warm bad van 2 liter en herstel te versnellen en een massage.