Op de middelbare school voetbal is de beste aanval en verdediging van wat?

Hoewel het lichaam in beweging diepgewortelde, voetbal is een breed de kinderen de leeftijd van favoriete activiteiten.De kinderen van 5 jaar en 17 van de ontwerpresolutie met enthousiasme als de oude.Maar de verschillende leeftijden, moeten verschillende stijlen, om zich aan te passen aan de capaciteit van elke leeftijdsgroep.Het niveau van de kenmerken van de Bantum voetbal, bijvoorbeeld bijna niet ingediend, bijna alle aanvallen hebben getrokken.Op middelbaar niveau, offensief en defensief systeem meer gedetailleerde, maar dringt erop aan bepaalde beperkingen, omdat de grote veranderingen in de eigenschappen van de spelers.
Ondanks de spelers met een middelbare school in de leeftijdsgroep van 15 tot 18 – – de groep over een reeks fysiologische verschillen.De jongeren in deze leeftijdsgroep in verschillend tempo ontwikkelen en volwassen, het creëren van een enorme kloof tussen de spelers van dezelfde leeftijd.In vele opzichten, voetbal is een succesvolle ontwikkeling van de grote beweging nodig… Om de spreiding van het spel, de planning en de installatie van programma ’s is moeilijk, omdat de resultaten gemakkelijker kan niet worden voorspeld.
Natuurlijk, een high school Football team het doel is aan de uitvoering van de wedstrijd winnen, en het bevorderen van de play – offs.Echter, met name in de middelbare school voetbal vaak verborgen hebben bepaalde doelstellingen van de intermenselijke betrekkingen en leiderschap te werken als een team van ontwikkeling, ten koste van de persoonlijke belangen van een grotere communautaire doelstellingen, het nemen van een l is op een directe manier de verantwoordelijkheid van de fouten.De beste school offensief en defensief systeem wordt het beste team van de chemische en de cohesie aanmoedigen.
Op middelbaar niveau, de beste vallen meestal onder controle te houden is een bal meer concurrentie dan de tegenstander.Het systeem van de prioriteiten, zoals het soort, een arm, lezen en opties, is een van de meest voorkomende op de middelbare school niveau.Echter, de verspreiding van de misdaad wordt steeds populairder, en kan zijn voor sommige teams.Hoewel de misvatting, is niet echt L uitbreiding van verticale overdracht systeem is aangevallen.De aanval van de verspreiding hangt af van een doeltreffende barrière van de aanval, ter bevordering van de exploitatie van de ruimte te verdedigen, het schoonmaken van het midden, aan de kant, als scherm of van verticale overdracht af spelen.Niet zo snel, het lichaam tegen de aanvallende linebacker, uitgebreide mogelijkheden voor een hoog niveau van de school kan niet ideaal.
Het systeem van de verdediging van de middelbare school hangt in grote mate af van de aard van de spelers talent, en het team in de competitie met de aard van de overtreding.Meestal op grond van controle op de werking van de aanval, een 4 – 4 – 3 verdediging is de beste plek, omdat het de vier uit verdediging in de scrimmage, vier defensieve spelers in de tweede fase omvat de werking van de autoriteit of de korte pass.Als de bedreiging, de verticale transmissie is goed van de Unie veel t – kan in het team, het tweede is meestal ook niet meer nodig is dan drie spelers te bevatten.