De juiste manier voetbal sokken dragen

In bijna alle van de Football League moeten nieuwe sokken verdediger en juridische wedstrijd.Er zijn twee soorten: de bescherming van degenen die enkel het scheenbeen en degenen die dat niet hebben.Voor elk type van de bewakers, je moet weten dat de beste manier om je sokken en de wetgeving op het gebied van de veiligheid van het spel van de belangen van je.
Het scheenbeen en enkel terug is in twee delen.Een harde Plastic delen van het scheenbeen en een half sokken, dia ’s meer dan je enkel, de positie van zowel de bescherming van plastic bekers in je enkels aan beide kanten.De bescherming van de jonge spelers door de extra dragen meestal enkel te beschermen.Sokken deze kanen, kanen ten eerste, tussen de klittenband legging in je been en ruimt enkel in positie.Als het schild is, je sokken in het scheenbeen en laat de hele eenheid is je sokken op.
Football spelers die niet voor volwassenen vaak enkel verdediger van de triviale verdediger.Dit zijn eenvoudige plastic in leggings in het algemeen, sokken of dekking van In dia ‘s, of veilig in je been en een riem.Dit soort kanen, pak je sokken en schoenen in de positie van je been.Als de bewaker is, je sokken optrekken tot de Top van het schild.De wond op je benen rond met de beweging, net boven de tibia verdediger zal bijdragen aan het behoud van haar standpunt.
Kies je sokken type kan veranderen als je het gebruik van het vermogen, met bepaalde nieuwe bewaker.Strak of kleine sokken kan niet uitbreiden, om te verbergen dat je de nieuwe bewaker, of niet voldoende flexibiliteit voor de korte termijn.Een speler van de sokken betrekking moeten hebben op de hele been zijn in de loop van het spel, op grond van de FIFA – regels.Om te voorkomen dat de problemen, de juiste combinatie, om je nieuwe verdediger en draag je nieuwe sokken, ze proberen.
Je zou kunnen hebben, draagt een nieuwe bewakers direct op je huid is irriterend, met name als het door beweging in je sokken plaats.Om dit probleem op te lossen, nemen een paar sokken, en sneed de voeten delen, en laat het deel voor je been.Je kunt deze sokken “je benen, je been helpt om te voorkomen dat de irritatie van de huid”.Dit is ook een goede manier om de recycling van oude sokken, kan een gat in de hiel of tenen.