Hoe in een week in het voetbal spelen beter

Voetbal is een van de meest populaire sport in één, op elk niveau van miljoenen spelers van de jeugd aan de professionele.De wedstrijd duurt jaren om opleiding en training van de hoge niveau van vaardigheden, en de speler van de inkomsten, op de middelbare school, universiteit en professionele niveau van concurrentie.In de loop van de week is de verbetering van de moeilijkheden.Maar je kan op het gebied van de basis voor het toekomstige succes van l ‘, het kader voor vooruitgang.
Voor de duurzame exploitatie van de zes op je training.- dit zal je hun opleiding door middel van 90 minuten proces – en de snelheid van de korte.Drie dagen en drie kilometer of meer, samen met drie andere dag rust… En dit moeten doen.
Op het gebied van de controle en op het gebied van voetbal.Bekend als… Als je niet een Turner, dit vermogen van groot belang is.Op je voeten, in de praktijk op en neer, dan voel je je ballen.
Oefen je straf te verhogen door middel van je kracht.Doel van de spelers in de straf vaak op de activa van een project kan een voetbal.50 ballen spelen elke dag oefenen in de binnenkant van je voet, en de bal raakt en gooide de bal naar je doelwit.
En de partners herhaaldelijk geef de bal aan elkaar, op de vlucht, kan je aan je partner aan het joggen met een grote stap.Dit is een bekend door de bal, en het is van cruciaal belang bij het scheppen van kansen om te scoren.
Chip, de bal is in de lucht, je partner, leren om boven de verdediger in kleine ruimtes.Deze vaardigheden kunnen in een relatief korte periode, van essentieel belang is voor het helpen van je spel naar het volgende niveau.
De verdediging van het beginsel van het team, zoals op de bal en een teken van je mensen, en deze aspecten in je eigen spel.Dit onderzoek L ‘dit kan door te kijken naar de mensen op tv of voetbal of op meer dan een uur, zoals footytube l’ Football – website geeft je een “spel”, “een van de kenmerken van het streven van alle, in het bijzonder de spelers van de coach.