Om je gewicht van het verkeer

Als je houdt van sport, wil ook een paar kilo kwijt, je had geluk.Of je het leuk vindt of niet alleen team sport, je moet geen problemen hebben met het vinden van een ontwerpresolutie, leiden tot een zekere mate van gewichtsverlies.Maar een beweging, sport efficiënter dan andere vet verbranden.Met het oog op de exploitatie van resultaten, zullen de activiteiten van ten minste 30 minuten in je dagelijkse leven.Je kan dit, allemaal in één of breek je training in kleinere delen.
Het beste is de oefening die in zeer korte tijd veel calorieën verbranden.De enige methode is om gewicht te verliezen dan je verbruikt meer calorieën verbranden.Dit doel kan worden bereikt door middel van een dieet en lichaamsbeweging te bereiken.Omdat een pond vet 3.500 calorieën, 3500 calorieën verbranden, zal leiden tot een vermindering van het gewicht van 1 kilo.Hoewel de daling van de calorieën in het dieet is om dit doel te bereiken is een methode, maar de uitoefening van een andere methode, moeten worden opgenomen in een dieet.Op basis van de kracht en de beweging van het niveau van de consumptie van lichaamsbeweging verschillende calorieën.
Als je je van sport, van alle soorten van sport, het voordeel van je dieet.Een 155-lb. volwassenen die van 8 km per uur lopen de verbranding van 950 calorieën per uur.In de winter van sport, zoals schaatsen en skiën verbrandt veel hitte.In het kader van het Centrum voor ziektepreventie en – bestrijding, rolschaatsen, een touwtje springen, je kan profiteren van de andere vormen van lichamelijke activiteit.
Atletiek team sport is een effectieve manier om af te vallen.De activiteiten van de hoge en constante snelle beweging van de brander is een van de meest doeltreffende vet.Voorbeelden hiervan zijn de Football, basketbal, voetbal, tennis, zijn meer dan 500 calorieën per uur verbranden de warmte van een 130-lb. volwassen.Boksen kan branden 844 calorieën per uur 155-lb. concurrentie een volwassen, roeien.De ontwerpresolutie zoals honkbal langzaam, volleybal en barrière is er veel lagere calorieën verbranden potentieel.Voor degenen die de smaak van een compromis, JAI Alai wedstrijden per week of proberen beide squash, verbranding van 844 calorieën per uur een 155-lb. volwassen.
Afvallen van potentieel is niet beperkt tot de typische sporten.Zoals een Martial arts, verbranding van zeer hoge calorieën.Een uur van de resultaten van een 200 pond taekwondo 910 calorieën. Volwassen.- amateur kan genieten van de natuur, maar ook de vermindering van het lichaamsgewicht.Een 154-lb. ongeveer 370 calorieën volwassen patiënten tijdens de bescheiden verhoging van het tarief van een uur, die door het Centrum voor ziektepreventie en – bestrijding heeft opgemerkt.