De voeten van kaliumpermanganaat

Niet op je voeten, niet bewegen.In een tijd van je leven, en je kan het lijden van de atleten voeten op de huid of huilen in je voet.Kaliumpermanganaat is hard en dan kan de chemie antibacteriële eigenschappen als een andere, voor de behandeling van bepaalde problemen op het gebied van de huid of nagels, je voeten.Het gebruik van kaliumpermanganaat alleen tegen je pedicure of aandoeningen van de huid, want het is een kwaadaardige, als niet een geschikte verdunning je huid verbranden.Niet in het interne gebruik van kaliumpermanganaat, het is alleen voor uitwendig gebruik.
Kaliumpermanganaat, ook bekend als de Condy Crystal, voor de voorbereiding van de huid voor de ontsmetting.Het is een reukloos poeder of paarse tabletten en gemengd met water worden verdund.Kaliumpermanganaat bereid moeten zijn om onmiddellijk gebruikt te worden, want het zal erg snel.Dit is van essentieel belang voor de oplossing van een kaliumpermanganaat in juiste verhouding, omdat een krachtige oplossing kan je huid verbranden.In de loop van het gebruik van kaliumpermanganaat vaak in je huid of nagels van de vlekken, maar deze kleur vervaagd, de behandeling is voltooid.Stoppen met het gebruik van, en in overleg met uw arts, als kaliumpermanganaat irritatie van uw huid rood wordt.
Eczeem is een chronische huidaandoening, tot je huid in een schaal, jeuk, ontsteking.Eczeem is een van de meest voorkomende aandoeningen van de huid, het is niet besmettelijk, het is misschien een vorm van overgevoeligheid van de huid.Eczeem kan worden veroorzaakt door bacteriële infecties, kleine blaren en vol pus in de korst vorming.In het kader van de huid net nieuw – Zeeland, kaliumpermanganaat klaar zal zijn in de verdunning 1: 10000 met warm water met een twee keer per dag twee dagen om te helpen bij de bestrijding van bacteriële en drogen en genezen van eczeem exsudatie, infectie van de pleister.
Gaas – en kaliumpermanganaat oplossing kan ook worden gebruikt voor de ontsmetting, droog en schoon bloed, maagzweer, abcessen en de andere de blaren op de huid, de voorwaarden voor verdere behandeling voor te bereiden.Hoewel er over langdurig gebruik van kaliumpermanganaat op lange termijn van de doeltreffendheid van het gebruik van het geschil, is het nog steeds als een van de voorwaarden voor de behandeling op korte termijn, tot de fundamentele reden is zeker.Het tijdperk van de nationale behandeling “en de wond meestal verdunning van 400 mg tablet oplosbare van kaliumpermanganaat in vier liter water.De wonden huilen, kaliumpermanganaat en gemeenschappelijke in – en corticosteroïden zalf in de serie.
Als je op blote voeten lopen in het algemeen gebruik van openbare ruimtes, zoals het zwembad, SpA of douchen, je kan een infectie infectie atleten voeten.Door de Tinea voetschimmel veroorzaakt door schimmels zijn rug, infectie van uw huid of nagels.Je voeten van de jeuk veroorzaakt door een schimmelinfectie, tussen de tenen op je voeten schubben huiduitslag, geel, verdikking van de nagels.Hoewel er een aantal niet – voorgeschreven antifungale middelen beschikbaar, Nieuw – Zeeland huid net zei, je kan ook gebruik maken van uw arts, onder leiding van 1 procent voor de behandeling van afval met kaliumpermanganaat.