De sterke en zwakke punten van het voetbal

Tenzij je de coach team drie kV, jonge mensen kunnen in een driehoek, je moet op een vorm van de spelers op het veld.De oudere jongeren en volwassenen die een team speler van de doelstellingen en de organisatie van de rest van de tien spelers, dus iedereen heeft een ruw idee in de verdediging en de overgang van de aanval.Het inzicht in de mogelijke vorming van de sterke en zwakke punten, helpt je beter met je spelers en de vorming van je spel.
Meer dan 15 jaar de meest voorkomende vorm van de spelers, met inbegrip van volwassenen en de internationale concurrentie, is het 4 – 4 – 2.Het vierde gebied en met vier, twee aanvallers.Favoriete moderne vorm van verdediging, 4 – 4 – 2 – gewezen op de eerste.Dit is zowel de vorm van de balans van een spiegel, debra LaPrath wijst erop dat jonge coach, l ° Advies l niet uit het meisje voetbal spelers. L ± dus gemakkelijk kunnen worden hersteld omdat het standpunt in de vorm van overgang, de verdediger, bijvoorbeeld, weerspiegelt de verdediger.De vorming van verandering, met inbegrip van diamant, met inbegrip van de vier middenvelder in de helft van de tijd en het creëren van een aanval van diamanten, kom terug om te verdedigen.
De meest geschikte vorm van een team van de voordelen van de balans van het andere team, met gelijke capaciteit.442 team zijn concurrenten in een 4 – 3 – 3, slechts drie middenvelder, graag duidelijke voordelen in het middenveld.Als je om je terug te vallen en het middenveld, 4 – 4 – 2 – 2 – 4 – 4 – in voor de verdediging.Deze macht kan ook een zwakte, duw je team kan worden beïnvloed door de tegenaanval, ben je tijdelijk van vermiste personen.
In de afgelopen decennia, amateur spelen meer gemeenschappelijke 4 – 3 – 3 komt nog steeds op ontspanning en sport team was ervan overtuigd dat ze het voordeel van de aanval dan haar concurrenten.Het derde gebied en de kenmerken van de 433 uit drie; en ten derde is de verdediging voert de druk.4 – 3 – 3 – voordeel ligt in de flexibiliteit, voormalig directeur David Pleat Tottenham in training video – website).
Aan de andere kant van het spectrum van het Europees kampioenschap amateur wedstrijden in Barcelona, is gestegen van een versie van de 4 – 3 – 3, met zijn uitstekende middenvelder van de technologie en de striker, interactie en voortdurend in beweging, door onze tegenstanders.Druk op de spits van de risico ’s van meer tussen de vorming van vermoeidheid.Dus de coach van het team dan minder talent naar Barcelona 433 alleen laat in het spel om de doelstellingen nodig.
De elite van 4 – 5 – professioneel team kan proberen als hun sterspeler wie kan als ze wil een bal en het behoud van een klein voordeel, de doelstellingen of creëren.Manchester United in de Europese kampioenschappen geprobeerd deze vorm van Wayne rooney in Barcelona, en de enige positie.Chelsea heeft sport in de spits Didier drogba verkocht hoop.Dit hangt af van de vorm van het middenveld als buiten de twee rechts en voor de vooruitgang van opties voor de spits.