Als een grote vooruit om basketbal te spelen

Striker is een grote basketbal op het gebied van de meest belangrijke spelers.In het offensief van de stakers moeten bestaan, moet de hardnekkige verdediging, moet dat bord is een soldaat.Hoewel een groot offensief is uit het spel een groot deel – met name in het offensief van de verdediging – technologieën moet een waardoor hij z ’n tegenstander van mand afsnijden.Als een spel, en hij moet van het begin tot het einde van de wedstrijd een van de werknemers.
In deze oefening, uit zichzelf in de lage blok – ook bekend als de regio ’s – hij de mand terug.In deze oefening, hij moet een partner krijgen van basketbal en voor het spinnen en het neerschieten van een dribbelen.Deze oefening zal de macht om bekend van de regio, zodat hij kan vrij snel een bal toen hij schoot.Pak 10 doorgeven aan je teamgenoot, en het nemen van 5 BAR draaien naar links en vijf ballen, draai naar rechts.Niet meer dan een dribbelen.
Als hij in z ’n hand basketbal, deze grote vooruit moet beslissend zijn.Dat zal bijna altijd uit de vleugel gebied en hij gaat neer, of omgekeerd, met een lay – up.Dit moet snel een eerste stap te beginnen en de autoriteit als de ondernomen acties.In deze oefening, striker moet het proces stap valse binnen, dan snijden in de uitgangssituatie en een of twee… En dan de ring van de explosie.Probeer dit vijf keer van rechtse en linkse vijf keer uit.Vooruit met de ontwikkeling van de handen of hij zal gemakkelijk te verdedigen zijn waardeloos.
In deze oefening, naar voren zal gebruik maken van haar omvang en kracht van de bescherming van het milieu in de minderheid.De verdediger zou het middenveld en de bal voor zijn teamgenoten.Deze twee aanvallen team moeten volledige drie keer proberen voor te schieten.De drijvende kracht moet stelen, waardoor een vergissing, waardoor een gemiste schot of een sprong in de repetitie, succes.Als verdediger van 1 februari kunnen verslaan, drie keer in de tien keer geprobeerd, hij is een succes.
Om te helpen je team controle circuit en het verlichten van de macht en kracht, je moet op de vloer van de juiste plaats vinden.In deze oefening, verdediger van de verdediging begint in Midden, tegenstander zal schieten.De verdediger moet laten zich in de ideale positie van het bord, is onder een hoek van 45 graden aan de overkant van de mand van de schutter.De tegenstander zal door de bal, voor het verkrijgen van een goed schot, dus de verdediging moet aandacht worden besteed aan de schoten vandaan.Hij moet zich in de juiste positie in z ’n tegenstander af te schudden eight-of-10 schot in deze oefening.
Een goede stimulans zal in staat zijn om snel een doorbraak komt wanneer de gelegenheid zich voordoet.Om dit te bereiken, moet de mogelijkheid van grote vooruit op het juiste moment commando extra snelheid.Dit moet een goede airco, want de kans is waarschijnlijk te laat in het vierde kwartaal, vermoeidheid, een probleem is.Dit kan niet voorkomen dat de ontwikkeling van kracht.In deze oefening, de energievoorziening moet van z ’n grenzen aan de lijn en terug, en dan terug naar de middellange en ten opzichte van de uitgangswaarde, en vanaf de uitgangswaarde tot ver – lijn, de laatste van baseline tot elkaar neer en terug.Als spits terug in deze oefening, een coach of het team zullen de bal naar hem in het midden, hij moet de drijvende kracht achter een lay – up of de bal dunken.