Pijn in de voeten van een kind op de bodem van de

Op de blaren is een van de meest voorkomende ziekte van een kind.Maar ze zijn vaak zeer pijnlijke, ze zijn meestal niet blijkt dat de fundamentele voorwaarden voor een serieus.Als de blaren wrijving, geperst of stimuleren, ze kan geïnfecteerd zijn, dus als je het kind van de blaren naar huis na een paar dagen van de behandeling wordt steeds erger, neem contact op met uw arts.
In het kader van de kinderarts William Sears, blaren is de meest voorkomende oorzaak van schoenen te stimuleren.Niet past, nieuwe of het ontwerp van de schoenen niet goed kan aan de voet van de huid.Als de blister is rood of doorzichtige en gevuld met vloeistof, controleer je kinderen schoenen kunnen stimuleren de vlekken te voet.Sommige kinderen gemakkelijk aan hun voeten WRATTEN, dit lijkt de blaren.Als de vaak wrijving van schoenen, je kan de blaren.Als je de kinderen aan de voet van de markering is moeilijk en de kleur van het vlees, en ze kan WRATTEN.Hoewel de meeste WRATTEN veroorzaakt geen pijn, maar ze veroorzaken pijn regionale druk op de voet.
Aan de ene kant, mond – en klauwzeer droog en door, op de voet van de schaal sporen volgens de Sears.Gemeenschappelijke op kinderen onder de tien jaar, het virus is door contact met besmette personen of uitwerpselen orale blootstelling veroorzaakt.Het virus zelf meestal uit de weg te ruimen.Zelden, op de blaren kunnen als gevolg van de verbranding op de stoep lopen of extreme zonnebrand.Huid en chronische ziekten leiden tot een toestand van de sporen, zoals een blister, dus geen wonden, wat erger is, een paar dagen voor medische behandeling.
Probeer nooit populair blaren.Ze zijn een paar dagen na het openen van een leeg, en ze kan de infectie, volgens het recept van de boeken van de Mayo kliniek “.” – antibiotica zalf versnelde genezing, koude kompressen helpen om de pijn te verzachten.Om ervoor te zorgen dat de kinderen je schoenen niet verergeren, blaren, en moedigt haar zo vaak mogelijk niet op blote voeten.Als de infectie zich blaren, kan uw arts een actuele of orale antibiotica.De symptomen van een infectie met koorts, zwelling, uitzweting en pijn.
Om te voorkomen dat de blaren, om je kind draagt tennisschoenen en laarzen draagt sokken.Hij moet nieuwe schoenen aan tijd, voor een korte tijd en breken ze, voordat ze een lange tijd weg.Zoals een blister voor ziekten zoals mond – en klauwzeer, kan voorkomen dat in goede gezondheid.Om je kinderen en andere kinderen spelen na het wassen of als hij iemand in de buurt is in hun lichaam.