Voetbal.

???????Als je aan je vriend het gooien van een voetbal toen u met natuurkunde.Heb je alle factoren, zoals de afstand, de wind en het gewicht van het gebied worden aangepast.Je vriend, hoe verder je hoe moeilijk het is om te gooien, of gooi je hoek is te steil.Deze aanpassing is in je hoofd, het fysieke – je gewoon niet bellen, want het is heel natuurlijk.
Natuurkunde is de behandeling van de fysieke wereld van de tak van wetenschap.De in verband met de voetbal is onderdeel van de fysica en de mechanische, onderzoek naar de oorzaken van de beweging.We zullen kijken naar de drie grote categorieën van de ontwerpresolutie, omdat ze van toepassing zijn op het spel:
Een weekend naar voetbal kan je iets leren dan wie gooide de bal of tot de code.Voetbal biedt een aantal grote begrip van de fundamentele fysica voorbeeld… Het is in de bal, de spelers aan te pakken en uitoefenen.In dit artikel, en we zullen zien hoe fysica is van toepassing op de wedstrijd.