Water drop, bluestar

Amsonias meerjarige bloemen, of bluestar in beboste oppervlakten van Jersey naar Tennessee – sur – Texas, ze zijn welkom en de tuin planten.In mei en juni van elke bloem bloeit, vijf blauwe bloemen en bloemen in clusters van twee tot drie meter van de stam.De hele zomer, smalle bladeren voort bouwen aantrekkelijker te maken en in de herfst in een mooie room.
Hoe groei: in elke redelijke vruchtbare tuin in de bodem, planten zijn makkelijk te groeien in de zon of een deel van de schaduw.Ze is een beetje tolerantie van de droge grond.Ze zaaien pootgoed wordt dichtbegroeide zelf, in een paar jaar.
Teeltmateriaal: in het voorjaar van Division.
Doel: bluestar behoren tot een wilde tuinen en gemengde grens en de tuin in groepen van drie of meer ziet er goed uit.
Betrokken soorten: Amsonia hubrichtii is een soortgelijke maar minder planten.Het is de bladeren in de herfst een oranje kleur van goud, dus het is geplaatst in de herfst van veren van de kleur van de massa ‘s.
Naam: Amsonia tand van een hond
Wilt u meer informatie?Probeer deze: