Jackie Robinson.

Positie: tweede handbal: Kansas City monarch, brooklyn, 1947-1956 1945;
Het proces van politieke druk uit te oefenen op de door de leden van het team van Boston, isadore buskruit Muchnick resultaten. Hij zwoer dat hij vecht club L goed bijgewerkte vergunning in fenway park spelen zondag baseball totdat ze me een zwarte speler.
Via de sport verslaggever Wendell Smith – interview in Pittsburgh, Robinson, Jethroe en Williams in fenway.
In de komende jaren, Robinson is ervan overtuigd dat de red SOx nooit van plan was om de kleur van het eerste team.
Jackie Robinson (1919-1972) in Pasadena, Californië opgegroeid, in een arme buurt.Z ’n broer, Mack, deel te nemen aan de Olympische Spelen van 1936 in Berlijn, Jackie is een geweldige atleet en.Hij ging naar UCLA en vier beweging in.Hij brak de sprong van de notulen van de vergadering van de kust van de Stille Oceaan en de twee L is de belangrijkste spelers van PCC, basketbal.Hij leidde de nationale in elke tuin met voetbal en honkbal ster.1941, hij speelde voetbal team de bulldog van Los Angeles.Na de aanval op Pearl Harbor, Jackie in Kansas naar de militaire school, overgedragen aan de CADET.In 1944, werd hij door een militaire rechtbank bedreigd omdat hij niet op de stoel van een militaire bus achter, maar hij heeft de vrijlating van glorie.
Robinson van de Unie bij de zwarten in Kansas City, je werd ontslagen uit het leger.100 dollar per week, die hij kan krijgen van de betaalde werk.Toen hij werd ricky L is van General Motors in Dodge de vertegenwoordigers van het bedrijf, Clyde Sukeforth naderde, Jackie was aanvankelijk niet geloven dat onbaatzuchtig.L ° opeens begon ik haat mezelf, L ± Robinson zei.L. Waarom niet?Waarom de aarzeling?Immers, dit is een gok, heb je niet goed als je niet L IS T – T – af en toe is om de risico ’s waar leven. L ± en de keuze van Robinson als de eerste Afro – Amerikaanse Alliantie om tal van redenen, maar behalve als een uitstekende atleet en baseball speler, hij heeft veel van de voordelen van het rooster.Vanaf het begin, 杰基里基 wensen.
In de eerste plaats om Robinson en de Internationale Unie van gekleurde draad van Montreal 1946, en hij leiderschap van de Unie met 349 gemiddelde score en 113 in z ’n team won de kleine wereld series.
En de dodgers in 1947, Robinson is het groentje van het jaar.Hij zei dat z ’n eerste seizoen, de laagste van de volgende dag was de eerste keer in Philadelphia, toen hij l ° bijna mijn oren niet geloven.Alsof het om een al door een aantal draden uit Philadelphia, haat pour effet de kano ‘s. L ± Jackie zei dat hij nog nooit zo dicht bij de uitgang.L. Hoe kan ik denken dat belemmeringen zal dalen, mijn talent kan vooroordelen te overwinnen?L ±
Jackie is de meest flagrante agressie na racisme is vervaagd.Hij weigerde zijn mensen hem niet, weigert een man z ’n positie weet l ° beeld. L ±, hij zal niet alleen de integratie van de eerste stap is z’ n geheugen is erg belangrijk, maar hij de volgende stap te nemen, ook.Hij is niet bang om haar om te praten om het zelf te doen.
Jackie heeft een titel 1949. 342 worden beoordeeld als de League van de meest waardevolle speler wijze in is.Maar hij speelde slechts tien jaar, hij helpt winnen van zes van de World series, de dodgers zijn vaak het slachtoffer van de yankees de cirkelzaag.Robinson was de meest vernietigende honk en een basestealer.Hij is gevaarlijk en heel moeilijk het operationele vermogen van de familie bellen, fan van meer dan 5000 keer alleen 291 in de Raad van bestuur.Hij is op z ’n eerste seizoen voor de dodgers in een vreemde positie op het eerste honk, en een groentje dubbel spel, nog een opname.Hij werd in de geschiedenis van de beste tweede honk.1957 Robinson van honkbal met pensioen in 1962 in de Hall of fame.
De volgende Jackie Robinson is het totale aantal zwarte League (*):
B.A.
G
AB
H
2b
3b
Menselijke hulpbronnen
SB.
387.
47
163
63
14
Vier
Vijf
13
Noot: de zwarte Unie Robinson statistische gegevens zijn niet compleet.En z ’n grootste competitie totaal:
B.A.
G
AB
R
H
2b
3b
Menselijke hulpbronnen
Het
SB.
311.
Duizend 382
四千八百七十七
947
1 518
273
54
137
七百三十四
197
Gezien de positie van de spelers in de Hall of fame honkbal.
Zie de baseball Hall of fame Lid – team:
De New York yankees