Mannen softbal oefenen.

Softbal door de waarden van de sport.Goed om je vaardigheden, en zelfs de nieuwe dingen te leren. U en uw collega ’s kunnen gemakkelijk worden vaak door verbetering van de bal slaan, en je regelmatig in het spel gespeeld.
De honkbal trainer softbal en voor het belang van snelle slag zijn, ongeacht of zij op welk niveau de wedstrijd.Met een snelle toename van de regio ’s om de slagman, slagman, het scheppen van meer kracht, en dit is de belangrijkste man softbal.Met het oog op de ontwikkeling van compacte en vruchtbare zwaaien, stond je voet op het hek of de muren.Leg je hand neer te slaan.Als je knuppel trekken in de schutting of muur, je hebt een lange slag, die moeten worden gecorrigeerd.Als de knuppel verticaal, niet naar een gebied, tot je op de schutting of muur, je hebt een snelle slag, die de macht.Deze oefening die instant feedback en bijdragen aan de bestrijding van de bestrijding van een snellere ontwikkeling van de hand.
In een in softbal voortdurend is een van de cruciale positie. Erkenning worp.In veel gevallen in de riem of grotere afstand kan worden op het niveau van de verschillen in het hek raken of een homerun.In deze oefening, een teamgenoot of coach in de slagman is vijf meter.De coach heeft ook twee softbal in de lucht.De slagman moet zoeken naar meer ballen en rijden, en laat de Bass.Dit helpt tegen de in de Raad van bestuur van een goed begrip, het zal een meer samenhangend met bal.
Fielding is softbal de meest ondergewaardeerde van een van de partijen.Veel langzaam het perfecte spel van de slugfests hoog scoren, en veel mensen denken dat het beste team zal de wedstrijd winnen.Echter, de verdediging is ook belangrijk.Bel het team niet tegenstander aanvullende gegevens bevinden zich vaak in een paar verliezen als ze zich.In deze oefening, buitenvelder in vangen en uit het snel en accuraat.Buitenvelders in op de 20 Yard vier cilinder in het midden.In die regio ’s team zal verliezen een highball.Buitenvelders moet de bal vangen, gooi het naar de persoon, die is 80 tot 100 meter afstand.Met het oog op de deze oefeningen, de handen van de tijd om hem te laten weten hoe lang het zal duren om de bal uit z ’n handschoenen 内野手谁 halen uit te gooien.Dit heeft geleid tot een betere algemene verdediging.