Hoe creëer je eigen podcast

Uiteindelijk kan de democratisering van draadloze podcast.Iemand met toegang tot internet en een goedkope audio – apparatuur kan een podcast, zodat het online beschikbaar.Maar we hebben in de loop van de dekking te zoeken, te downloaden en luisteren naar hoe de podcast podcast werkt, zal je vertellen over de andere helft van de podcast… Creëer je eigen.???????
De mensen hebben veel redenen podcast.De meeste van hen allemaal iets te zeggen hebben: voor een tv – programma ’s voor de technische kennis van de liefde, of gewoon de persoonlijkheid en gevoel voor humor.Wat het gebruik van podcast als een manier om de aandacht te vestigen op de inspanningen die andere.Bijvoorbeeld, een band kan podcast om meer mensen hun liedjes horen, of een technologie bedrijf kan worden gebruikt ter bevordering van eigen podcast.De radio kan het gebruik van een alternatieve methode. Als de verspreiding van hun programma ’s van het publiek in de Verenigde Staten, de vele openbare radio doen.Een opzettelijk in de podcast podcast als een manier om geld te verdienen.
Al Gritzmacher, Buffalo schepper van het leven.Muziek en binnen om de kwestie van de rechten van de podcast muziek een mogelijkheid gecreëerd. “Naar mijn mening te vermijden op de muziek] vergunning is verleend, en van de beperkingen van het auteursrecht [een manier om rechtstreeks gebonden is aan je muziek en die de rechten van de kunstenaars, “zei Gritzmacher.”Dus, de lokale muziek podcast idee geboren. ”
Natuurlijk, er is een lucratieve manier muziek, praatprogramma ’s en andere informatie.Maar hoeveel mensen de kans krijgen om hun eigen radio ‘s?Een paar mensen moeten omgaan met sponsors, reclame, stationsbeheerders en de regels voor ondernemingen.Podcast zonder deze beperkingen, dus het is het aantrekken van degenen die met hun houding.Trouwens, iedereen kan een podcast beginnen.Je hoeft niet formeel onderwijs van de omroep, ervaring of geen toestemming.
De laatste factor is de prijs.Een radio is duizenden dollars kosten. Ten.Een van de grondbeginselen van de podcast kan creëren en de kosten voor apparatuur die minder dan 100 dollar (met uitzondering van Internet en computers).
Als je besluit om te beginnen een podcast, de volgende logische vraag is: mijn podcast moeten zijn?Al bestaan er zijn talloze voorbeelden van de podcast.De lijst van de categorieën podcast.com podcast, met inbegrip van de komedie, nieuws, gezondheid, sport, muziek en de politiek.Enkele voorbeelden hiervan zijn mugglecast, met inbegrip van “Harry Potter boeken en films; het woord” nerd, die over de etymologie van woorden en andere talen; fantasie Football minuten podcast om alle fantasie Football coach en de directeur; en NPR wetenschappelijke vrijdag, een van de publieke omroep als wekelijkse programma ‘s. Versie.
Voor je eigen podcast, misschien wil je dat soort dingen.Misschien een podcast fantasie hockey, wiskunde of “Raymond gebeurtenissen” boeken om nichemarkten.Of je kunt met een totaal verschilt van de andere in de podcast.Een interview met de plaatselijke politici, die de opstelling van een lokale problemen met betrekking tot de podcast.Een student kan doen voor haar school een podcast, met inbegrip van de interviews en andere studenten de school orkest, de muziek en de activiteiten met het oog op de komende vernieuwing.Dit is een geval,…… “de enige beperking is je verbeelding is echt.
Er is een vuistregel dat het internet, maar: zorg dat je over iets waar jij van houdt.De kans dat je nooit geen geld verdienen met je podcast, dus je kan net zo goed een plezier.
We zullen zien van de podcast zaken succes om geld te verdienen en volgende.
???????
???????
???????
Dank voor al Gritzmacher buffels leven!Als hij de muziek podcast biedt dit artikel te helpen.