Wat is de oorzaak van de tong schimmels?

De tong is een infectie met bacteriën van huid en slijmvliezen of de lijster.Dit is door een gist, één cel ontluikende organisme, de meest voorkomende Candida albicans.Volgens de technici van de website is een bekende van micro – organismen, 600, leven in een gezonde mensen in de mond is worden beschouwd als normale microflora, Candida is één van hen.De lijster gebeurt, de normale microflora evenwicht is om allerlei redenen van streek.
Volgens de experts in de Mayo kliniek, de vogels kan iedereen overkomen, maar meestal in de plaats van pasgeborenen, ouderen (met name kunstgebit drager), zwangere vrouwen, immunogecompromitteerde patiënten (in het bijzonder die met aids), diabetes mellitus (als gevolg van de hoge bloedsuikerspiegel) en bij patiënten met kanker, chemotherapie, radiotherapie, Droge mond (droge mond), de mensen van rokers en die al geruime tijd in een breed spectrum antibiotica en steroïden voor de patiënten.
De tong en de perifere regio ’s van Wit tot crèmekleurig plaatjes gezien, ziet eruit als kaas.Als deze witte vlekken eraf, onder de oppervlakte is rood, kan de bloeding.De lijster symptomen zijn pijn in de keel, glossodynie, smaak en droge verandert.
De eerste diagnose is door te kijken naar de tong, kijk op de tong en de intrinsieke kenmerken plek in m ’n gezicht.Als er twijfel is, witte afscheiding uitstrijkje kan gram – Kleuring, en een blauwe knoppen gist vergroot.
De lijster zelden is de gezondheid van kinderen en volwassenen.In ernstige gevallen (met name immunogecompromitteerde patiënten), kan de verspreiding van ziekten naar de slokdarm.
Volgens de verklaring van Rex, eerstelijns behandeling met orale antifungale middelen: 10 mg 克霉唑片 agent, vijf keer per dag; nystatine suspensie tablet eenmaal daags of 100; of fluconazol 200 mg per dag.De tweede behandeling van itraconazol 200 mg per dag, of van posaconazol 400 mg eenmaal daags, of van 200 mg tweemaal daags of voriconazol, amfotericine b (GAB) suspensie 100 mg eenmaal daags; iv echinocandine of AMB-D (amfotericine b natrium deoxycholaat) 0,3 mg / kg.Met clotrimazol of nystatine aanbevolen milde ziekte.Fluconazol voor ernstige ziekten in de aanbeveling.De ziekte is van 7 tot 14 dagen van de behandeling moet worden.De lijster is refractaire fluconazol, itraconazol, posaconazol voriconazol of magnetische ophanging voorstellen.
De preventie van spruw, voorstellen een goede mondhygiëne en poets je tanden flossen en conserveermiddelen worden gebruikt; wanneer de inademing van inademing van corticosteroidsl mondwater na een dosis van het interval, verboden te roken.