In je lichaam begint te verliezen voor de uitoefening van de spieren, hoe lang kan je het volhouden?

Het boek van de “fysiologische beweging af als je verliest, als gevolg van de opleiding aan te passen aan de l l ° ± omdat het om niets te doen.De opleiding kan leiden tot het verlies van meer spieren of krimpen, verminderde spierkracht van twee tot zes weken.Je leeftijd, maar het niveau van training en fitness, speelt een belangrijke rol in de tijd voor je uit de trein.
Atleten dan amateurs ga vanwege de hogere algemene gezondheid.Atleten in minder dan twee weken na de activiteiten niet kan door spier atrofie..In het kader van 2005 (° Publicatieblad van toepassing (± artikelen, recreatieve atleten hebben spieratrofie, vermindering van de intensiteit van de oefeningen na 12 weken.Integendeel, dit boek L ° ± verslagen van lichamelijke beweging L 31, 12 weken, in de recreatieve atleten hebben kracht afneemt.Dus, op basis van de gegevens in het verslag, de atleten van zes tot en met 31 weken kan de ervaring van twee tot vier weken zonder verlies van de spieren en de recreatieve atleet.
Je opleiding ook van invloed zijn op de volgende trein heel snel van je spieren, verliezen.Sporters kunnen ervaren spieratrofie langzaam, omdat hun spieren vooral traag. In vergelijking met de kracht van fibrillatie van atleten, die voornamelijk snel vezels.Bijvoorbeeld, dit boek L ° speciale oefening (± gemeld, sporters zoals de roeiers 12 weken nodig om te verliezen van spieren en spiervezels langzaam bewoog.Aan de andere kant, gewichtheffen, het gewichtheffen en voetballers kunnen twee weken eerder activiteiten buiten de spierkracht.
In de spier vet meer spieren verliezen, ook bekend als spierdystrofie, is een van de meest voorkomende veroudering.Want in dat geval kunnen voordoen, de ouderen sneller spieren verlies of meer spieren in de activiteiten van het verlies, vergeleken met de periode van jonge mensen.2009: volgens een studie van de Universiteit van oudere mannen en vrouwen na 24 weken na de vermindering niet meer in.Van verschillende leeftijd, geslacht, niet is aangetoond dat het verlies van invloed zijn op de spieren en stoppen.
Hoewel de atleten spieren dan amateurs sneller lijkt te verliezen, hebben ze de kracht van de niveaus van opleiding is nog steeds meer dan vermaak na het stoppen van de atleten.Atleten tijdens de opleiding ook snel weer het niveau van spierkracht.Verschillende spiergroepen kan met verschillende snelheden en de inkrimping van de activiteiten en de kracht niet verliezen.Bovendien, het stoppen van je spieren niet alleen van invloed op de grootte en kracht.Het is ook je uithoudingsvermogen en de vermindering van de cardiovasculaire conditie.