Goed: het college Football op de crematie.

Het thema van dit verslag
De dichtstbijzijnde post
Deze week hebben we de beste dingen gelezen.
Deze week hebben we de beste dingen gelezen.
Deze week hebben we de beste dingen gelezen.
Deze week hebben we de beste dingen gelezen.
Deze week hebben we de beste dingen gelezen.
Je moet de rode pil
Deze week hebben we de beste dingen gelezen.
Deze week hebben we de beste dingen gelezen.
Deze week hebben we de beste dingen gelezen.
Deze week hebben we de beste dingen gelezen.
We eind augustus te Atlanta, voor de dag van de arbeid van de vrijdag.In de Verenigde Staten, de meesten van ons op een dag vrij.M ’n grap is dat ik altijd een lijst van honing worden aangebracht, zodat de dag van de arbeid wordt op de dag van de arbeid, en de rest niet.Ja, het huwelijk de vreugde van het leven.Ik zou het voor degenen die in je leven lijden.Dit is wat dit allemaal met deze week podcast?Niet één ding.
Deze week moet je podcast iets weet, hebben we het over iets heel “Sisko” wil niet zeggen dat we nog nooit geprobeerd.Dinsdag heeft veel programma ’s is gecremeerd, waar we zijn… Haar dingen lijken, en hun gevoel voor humor.De oorspronkelijke crematie is een interessant onderwerp.Persoonlijk, zou ik niet weten als de vlam van deze motoren in de kofferbak is neergeschoten.Ik heb net een langzaam geroosterd, dat betekent niet veel, als je eraan denkt.We hebben ook een aantal van de in het proces, pak je geld en familieleden van de hun toevertrouwde lichaam doen vreselijke dingen niet eerlijk man.Een man, waar ik vandaan kom, stapels lijken een paar maanden omdat z ’n oven kapot.Hij is nu in de gevangenis zitten, want het ziet er niet goed voor zaken, en we hopen dat hij daar blijven voor een tijdje.
Gisteren hadden we het over onze eerste beweging in de geschiedenis van het onderwerp – universiteit Football op Sisko te bepalen.Bowl kampioen series (BCS) is het huidige systeem, zoals het is ingewikkelder dan ik dacht, ben ik mij zeer bewust van de universiteit Football fan.De BCS is een gebrekkig systeem vast te stellen, maar het is dan in het verleden als een team sport verslaggever stemming van het nationale kampioenschap.We moeten de knock – out systeem, net als de meeste fans willen, maar we vinden ook dat de meerderheid van de coach houdt, wat alleen maar hoe ze zijn.We hebben een kans om te praten over de smaak van de Universiteit van Florida, dat is grappig.Naar de dawgs!
Een fijn weekend, mensen.Laten we luisteren naar je ervaringen met de crematie en universiteiten in het volgende commentaar van voetbal.Net als in het verleden, in het weekend is veilig.
Een afdruk | datum