Het kalf Kramp en voetbal

Je triceps is vaak aangeduid als je kuiten.Het is eigenlijk twee, kuitspier en scholspier.Deze spieren met je voet op je benen achter de rug.Ze is de integratie van de ontwerpresolutie om voetbal als rennen en spelen.Je spieren soms plotseling en niet – vrijwillige inkrimping van het voetbal is Kramp.
Als je ervaring in je krampen in de benen, je spieren contract plotseling in de aanval.Dit zal leiden tot een sterke en soms zelfs ernstige pijn in uw spieren.Voel je het ook ziet of een harde, inkrimping van de spieren in je been op.Als je spieren stenose, je zal tijdelijk niet kan bewegen een deel van je lichaam, ze controleren en kan uw spieren ontspannen.
Kramp in mijn been gebeurt meestal in de spieren gespannen, uitputting, uitdroging.Football spelers vaak in de loop van de mededinging buitensporig gebruik van de spieren.Volgens de seriousrunning.com, gemiddelde voetballer lopen zes mijl in elke wedstrijd.Vooral als het warm is buiten, maar je hebt niet genoeg gedronken, en dat is genoeg om je beenspieren spanningen veroorzaakt Kramp.
Als je spieren verkrampen, je kan een eenvoudige stap spasmen en pijn.Massage je spieren, diepe wrijving met de vingers.Strek je benen buigen en trek je terug naar je tenen.Naast de massage en uitbreiding van de toepassing van warmte of koude, de tas in je kleine spier zal helpen.Een warme pakket zal verlichten je krampen, pijn in de spieren, en koude kompressen helpen ontspannen de spieren, op dit moment krap.
Je kan een aantal voorzorgsmaatregelen genomen worden om te voorkomen dat je Kramp in de benen, zelfs als je de bevordering van voetbal in je spieren.Veel water drinken vóór, tijdens en na de wedstrijd van je, houdt je water.Uitdroging kan leiden tot handhaving van de spier die Kramp, het helpen van hun normale inkrimping en ontspannen.Afgezien van het water, een adequate inname van elektrolyten, zoals zout en kalium via de sport drankje, vitaminen of je dieet.Tot slot, de uitbreiding van het vóór en na de wedstrijd, om je spieren strekken.
Sommige gezondheid leiden tot spierkrampen, zoals anemie en diabetes, en de zenuwen en nierfalen.Als je vaak ervaren krampen in de benen, zelfs als je niet van water en de lichamelijke activiteit, moet je even naar je dokter.