Mononucleosis en sport

De ziekte van Pfeiffer is een Epstein – Barr virus veroorzaakte ziekte.Mononucleosis kusjesziekte “omdat het te verspreiden, met name door middel van intiem contact.Mononucleosis griepachtige symptomen, laat je niet ongemakkelijk maken.Als je regelmatig oefeningen of zijn atleten, zelfs als je je niet goed voelt, kan je verder met je normale beweging.
Als je de eerste contractuele mononucleosis, zou je denken dat je een dalende een verkoudheid of griep.De symptomen beginnen te zwak, huiduitslag, vergrote milt, hoofdpijn, lymfadenopathie, nachtelijk zweten, zere keel en koorts.Als de symptomen aanhouden of verergeren na een paar dagen, je moet naar je dokter voor een positieve diagnose.De ziekte van Pfeiffer het belangrijkste symptoom is van extreme vermoeidheid.Dit is een ongewone uren slapen toen je de ziekte van Pfeiffer.Extreme vermoeidheid kan je niet kan uitoefenen, met name als je echt ziek was.
Als je alleen je mononucleosis lichte bijwerkingen kan je fysieke activiteiten.Belangrijk is het langzaam, vooral als je bent nog aan het herstellen.En je verdient een week vijf dagen in 30 minuten, als je de ziekte van Pfeiffer symptomen, je moet langzaam beginnen totdat je weer van kracht.Op een dag in een kleine oefening kan je immuunsysteem, en bijdragen tot het herstel.
Sport kan je infectie mononucleosis, met name als de mensen om je heen met dit.Het is een mengsel van zuurstof en de uitoefening van activiteiten en opleiding, met het oog op het maximaliseren van je opleiding.Een van de voordelen van de regelmatige beweging, om te voorkomen dat de verbetering van de energie – niveau, met inbegrip van de interne en de druk verlichten, je metabolisme.Als je een goede fysieke en psychologische, uw immuunsysteem om gezond te blijven, je kan het voorkomen dat de ziekte van Pfeiffer.
Als je je milt mononucleosis, van invloed kan zijn op de uitbreiding.Die je in je milt is gescheurd meer risico ‘s, kan dit een ernstige medische problemen.Je moet om te vermijden dat inspannende fysieke activiteiten en contacten, sport, zoals rugby en voetbal.Je immuunsysteem kan schaden, kan dit leiden tot dehydratie en uitgeput, als je te veel in je lichaam.