De regels van basketbal.

Veel mensen denken dat, basketbal als een niet – contact sport.Maar ooit, een voor sprong terug weet dat dat niet het geval is.Als het gaat om de veiligheid van de spelers, zijn een aantal voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen, de spelers en het team om ervoor te zorgen dat de gezondheid van de mensen in het spel.
Niemand kan z ’n ellebogen, om ervoor te zorgen dat basketbal spelers, met name wanneer zich heeft verzameld.Behalve in de persoonlijke fouten als gevolg van spelers en de tegenstanders van de elleboog contact, overtreding van rechter elleboog. Dat kan als de uitslag en de intentie van de schade of genoemd.Een speler kan worden gegooid of opschorting van de wedstrijd hangt af van de kracht en de ernst van de bestrijding.
De spelers in de lucht en in een kwetsbare positie, maar schieten of het bord niet kunnen verdedigen.Een van de spelers of weerloze spelers uit het spel uit.Dit is niet met een grote wedstrijd in fysiek contact, verdediger probeert te voorkomen dat het schot.Als scheidsrechter of schade verdediger probeert pijn te doen, in plaats van te verdedigen, de spelers worden uitgesloten van de wedstrijd.
In het basketbal, een speler niet met een nek juwelen, pols juwelen of oorbellen.Dit is met het oog op de bescherming van de spelers, om te voorkomen dat ze gewond in het spel.Wie probeert de spelers in het spel, en om te voorkomen dat door de scheidsrechter met juwelen, totdat de juwelen worden geschrapt.
De actie is niet de enige speler van de factoren die de veiligheid van basketbal.Ook moet de positie veilig is… Het stadion moet droog blijven, geen obstakels voor de dynamiek van de spelers, soms nam ze mee uit de koers.Basketbal voorzieningen moeten ook een bruikbare EHBO doos, ten minste een trainer of ouder vrijwilligerswerk moeten worden getraind in de eerste hulp.Maar moet rationele structuur, kan de druk, en soms zelfs uit de bal dunken.