In de tabel die een

Veel mensen aan tafel zitten op het werk of thuis Bureau zitten. Een lange tijd.Lange tijd zitten, een van de gevolgen is strak hamstrings, dit kan je meer potentiële schade, je l is weer weg van je Bureau voor sport of zelfs in je leven.Als je ontdekt dat je niet weg van het Bureau is geen tijd om op regelmatige basis, om iets anders te proberen een uitbreiding onder je bureau om de benen te ontspannen.
Als je geen tijd hebt, kan je het allemaal tegelijk de hamstring.Heb je de stoel niet uit je opnieuw aan beide kanten, ruim je Bureau leeg, en beweeg je kont op de rand van de stoel.Strek je benen strekken voeten op de vloer.Leg je handen op de dij of op je knieën, dat hangt af van uw comfort en leunde voorwaarts, strek je hamstring.Om de paar seconden, en dan ontspannen en herhalen.Je moet voorzichtig zijn, niet op de stoel van de l is t vallen, met name als het niet uit het wiel.
Als je een beetje meer tijd, een ronde of gewoon graag concentreren op een keer, strek je hamstrings. Nog een keer.Zat op de rand van de stoel, laat een voet op de vloer, en aan de andere een been voor je.Je been zal hier op de vloer, strek je been. Vooruit.Om de uitbreiding te ontspannen en – been een andere krijgen.
Doet een beroep op de diensten voor je, een uitbreiding van deze dienst meer.In je stoel gaan zitten, doe je je linker voet op de tafel.Buig je benen.Vanaf je middel vinger naar voren leunen en je schoenen op de tenen.In deze positie te handhaven gedurende 10 seconden, daarna wisselen de partijen.
Op het werk een beetje yoga kan alleen je strak hamstrings stemmen.Stond je in de stoel en je voeten heupbreedte gescheiden.Vanaf je middel en buig je voorover, uitademen.Heb je je handen op je benen voor, tot je benen achter een aangename spanning.Laat elke adem die een beetje te ver.Blijf in deze houding tot een minuut, en dan weer terug komt in een eenheid.