Om te voorkomen dat de opleiding tijdens de zwangerschap

Voor de meeste vrouwen tijdens de zwangerschap, wat is er mis met de beweging ‘is.Oefeningen kunnen geven aan zwangere vrouwen met veel fysiek en emotioneel voordelen, met inbegrip van de verbetering van de stemming, vermindering van de pijn en de versterking van de energie.Het congres van de Verenigde Staten gynaecologen verslag uitoefenen, misschien zelfs een vermindering van de risico ’s van diabetes bij zwangerschap.Bepaalde praktijken, maar dient vermeden te worden tijdens de zwangerschap.En je moet de dokter over de beweging die voor u het meest geschikt is.
Volgens de Amerikaanse vereniging is zwanger, zoals paardrijden, naar beneden skiën, klimmen, in de rij – en schaatsen beweging wordt beschouwd als een beperking van de aan alle vrouwen, ongeacht hun professionele niveau?.Van sport, zoals tennis en badminton, ook worden beschouwd als activiteiten met een hoog risico van het derde trimester van de zwangerschap, beginnen.Deze ontwerpresolutie heeft betrekking op de snelle veranderingen in de richting gaan, schaamte, late stadium van de zwangerschap, laat je vallen en op zichzelf pijn doen of je baby ‘s.
Tijdens de zwangerschap, om te voorkomen dat betrekking heeft op springen of gaan oefenen.Het is geen sport, het is gevaarlijk, en C – baby ’s kussen in je baarmoeder ¨ C maar deze plek voor je ligament en druk.Tijdens de periode van zwangerschap, lichaam maakt een hormoon (°) (± leiden tot een versoepeling van de los.De band van de los te vergemakkelijken, met name in het bekken.Echter, in staat hun te verzachten, ze makkelijker is gewond.Met betrekking tot de sprong zijn, zoals een hoge impact aerobics en springen, Jack, je meer risico ‘s, en kan een permanente, schade aan je band of gezamenlijke.
Zwangere vrouwen moeten contact te vermijden zoals hockey, basketbal, voetbal, rugby, verkeer, omdat ze meer kans. Het was een schot in de buik.De regio ’s – de schade zelfs een lichte schade kan ernstige gevolgen hebben voor de zwangerschap.Zelfs als je op de hoogte van deze activiteiten is, wachten tot de baby geboren is na de spelen.
Yoga is veilig en normaal moet worden vermeden, aan zwangere vrouwen, yoga.- yoga houding in een warme kamer oefenen, soms meer dan 100 van zwangere vrouwen, en een gevaar voor oververhitting.Verslag van de Raad over de Verenigde Staten zegt dat zwangere vrouwen zwanger, lichaamstemperatuur niet worden verhoogd tot meer dan 39 graden van, omdat een aantal studies tonen aan dat de foetale blootstelling in deze hitte, het hogere risico van aangeboren afwijkingen.Als je weer zwanger is yoga minnaar, op zoek naar een prenatale yoga, zal je helpen om de gezondheid van de extra risico ’s zonder warmte.
Zwangere vrouwen moeten vermijden de liggende ontwerpresolutie, in de eerste drie maanden na de liggende op de rug van oefening.In het kader van de gezondheid vereniging van ideeën, deze beweging de bloedtoevoer naar de baby ’s kan verminderen, kan leiden tot een gebrek aan zuurstof.De voorbeelden zijn rug uitoefening fiets sit – ups en de helling van het bekken.