Cal ripken honkbal regels voor

Cal ripken League honkbal is voor jonge organisatie genaamd de Baltimore orioles spelers Cal ripken, Hall of fame wordt een Major League record opeenvolgende 2632 wedstrijd.Met behulp van de standaard ripken League honkbal regels, maar ze maken een aantal wijzigingen dienen de jongeren van de Gemeenschap.
Op basis van de criteria van 90 meter van het hek van honkbal en bestuur van ten minste 300 meter.De Unie verzoekt de grootte van het veld spelers ripken is de leeftijd.Op basis van de bal in de coach van 45 tot 50 meter afstand en de muren van ongeveer 150 tot 175 meter.Op basis van een afstand van 60 meter van het hek in de eerste punten van niet meer dan 200 meter, acht kinderen en jonge minderjarigen in minder dan tien jaar oud.De basis is voor de professionele sector 70 meter onder de twaalf en de spelers.
Volwassen arm moet er een bal van 60 meter, uit de Raad van bestuur van 6 cm hoog in de bergen van 10 cm.De pitcher in Sacramento, L is rubber is 6 cm hoog en in het bestuur van minderjarigen van 46 meter.Rubber is 8 centimeter hoger en 50 meter van de plaat in de professionele diensten.
De regels die afwijken van de norm van honkbal, een koning te verlaten en terug te keren naar de League spel kan een pitcher, hoewel in sommige gebieden verboden weer in de wedstrijd.De regels voor de bescherming van jonge wapens.De Unie heeft meer dan zes 瑞普肯 werper niet het Bureau in een kalenderweek, maandag tot zondag.Trouwens, de werper van ten minste drie wedstrijd niet blijven er twee dagen.
Die is niet toegestaan – de atleten moeten blijven tot het stadion naar de thuisplaat.Wanneer een derde vanger vallen tegen, niet rennen op de eerste slagman.Bovendien, wat de koning actoren in de sport moeten voorkomen dat de regels van de Unie genaamd l ° kwaadaardige (± contact op te nemen met de spelers.Dit is een botsing te voorkomen, de pogingen van de rapporteur om een bal van een hand – is handschoenen veiligheidsmaatregelen.
Slaan en die loper moet altijd een helm dragen.- moet een helm dragen, met inbegrip van de helm, maskers, het strottenhoofd en een Mok.De knuppel niet groter zijn dan 33 cm lang, met een diameter van 2 / 1 centimeter.