De horizontale beweging.

De jaren negentig van de vorige eeuw op het gebied van skateboard in de fitness, maar nooit populair.De Verenigde Staten een artikel van de geschiktheid van een gedetailleerde beschrijving van het falen.Een interview verklaard dat de instructeur, tenzij de deelnemers de schaatsers, horizontaal glijdende actie is niet natuurlijk.De nieuwe deelnemers gefrustreerd als ze ontdekken dat ze het gebrek aan interne dijen kracht ter bevordering van hun lichaam.Dit gebrek aan kracht is precies de reden waarom de glijdende opleiding is essentieel voor preventie van letsel en de verbetering van het vermogen van de sport.
Voor de Miami dolphins voetballer Jeff Markland heeft de eerste skateboard.Markland is op zoek naar een manier om te herstellen van de gewonde knie.Eric Heiden, 1980 Olympische gouden medaille die skaters, gebruik maken van de plaat.Markland creëert zijn eigen model, en kneedspeed noemen.Een paar jaar nadat hij met Kathy Stevens Reebok en ontwikkelde Reebok skateboard.
Skateboard meestal met 6 tot 8 meter lang, 2 meter breed.De Raad heeft een glad oppervlak, einde blok, bekend als de bumper, elke kant.De deelnemers aan een speciale glijden op hun schoenen te vergemakkelijken, door de kamer.
De meeste skateboarden begint op de plaat aan de ene kant en aan de andere kant van de mobiele.Deze horizontale beweging geactiveerd binnen en buiten de dij en dijen, de quadriceps, gluteus en buikspieren ten behoeve van de beweging.Schuif die betrekking heeft op een continue beweging, dus het is uithoudingsvermogen en lichamelijke uithoudingsvermogen oefeningen. De functie.
Schuif opleiding belaste, keten uitoefenen.De laatste motie van het uiteinde van de keten uitoefenen om de ledematen, in dit geval, de voet, op een vaste locatie.Gesloten en meer spieren oefenen, aan de gezamenlijke toepassing van verschillende bewegingen, simulatie.Nationale Osteoporose Stichting voor belaste activiteiten als een middel om het behoud van de minerale densiteit van het bot.
De opleiding van 2006 in detail de zuurstof uit de voordelen van opleiding.De IRIS Kimura is gemeld, schuif de hartslag en zuurstof voldoende opleiding te verhogen, zodat het kan worden beschouwd als lichaamsbeweging op een doeltreffende manier.Soortgelijke resultaten werden gepubliceerd in februari 1998 van kracht en de voorwaarden van de uitgave van het Publicatieblad.Het team dat de opleiding van de hartslag, kant komt overeen met de reactie op een concurrerende digitale opleiding.
Uit de opleiding ter ondersteuning van de spieren kniebanden.De stabiliteit van deze spieren knieën, de voorkoming van letsel.Fysiotherapeuten, oktober 2000 op grond van artikel in de sport, orthopedie fysische behandeling, rehabilitatie van de voorste kruisband skateboard opleiding na de operatie.Omdat de schade aan de mediale enkelbanden soms vergezeld van de voorste kruisband gescheurd, de versterking van de binnenkant van de dij is een belangrijk onderdeel van het herstel.