Hoe werkt het ijs.

In maart 2009 heeft de Britse Richard Jenkins zal de wereld land varen snelheidsrecord van de eigen auto, de GreenBird 202 kilometer per uur, op (ongeveer 126 km / uur) in de nabijheid van de grens Californië en Nevada een opgedroogd meer.Nu, Jenkins plan varen naar een nieuw record – de snelheid op het ijs.Maar het ijs varen en niet de meest drastische beperking van het verkeer van de laatste dingen, maar ten minste de zeventiende eeuw van een vervoermiddel.
Is van mening dat de Nederlandse matroos is een van de eerste test die ijs varen, niet voor snelheid records, maar met het oog op de bevroren meren, rivieren en het vervoer van de goederen. De kloof tussen.Ze veranderde de traditionele vaartuigen met messen of van de romp.Dit maakt de scheepvaart ondernemingen van hun functie en de winst, zelfs in de winter.In de lente, als “zachte” terug, ze zijn gewoon geschrapt – en die, zoals gewoonlijk.
Het duurde niet lang boos atleten, ijs varen en in het belang van de onderzoeker.In de negentiende eeuw, de opwinding die overal in Europa zijn de bouw van schepen, met name ‘water varen. “De snelheid van de mensen van deze sport, is het niet ongewoon dat ijs op de snelste motor op een dag.In de Atlantische Oceaan, de Amerikaanse zeelui wil een actie.De grote jacht begonnen met ijs in de Hudson rivier en de Delaware rivier in het midden van de eeuw hebben voorgedaan een ijsboot club.New Jersey de Arctische jacht en Yacht club opgericht in 1880, vandaag de dag nog steeds bestaat.
De in de jaren 1930 en 1940, ijs varen om aan de Top te komen.En dan, in het belang van de sport begint langzaam te verdwijnen.De opkomst van auto ‘s, meer publiek snelheid, kan leiden tot de achteruitgang van de auto.Maar het grootste probleem is het weer veranderen.Als de winter steeds korter en de rivieren en meren, rivieren, meren, met name in het noordoosten van de bevroren, niet diep genoeg om de veiligheid van de scheepvaart, het ijs.
Ondanks het feit dat de opwarming van de aarde wordt steeds populairder, ijs varen van een nieuwe generatie van zeelieden, zelfs degenen die de uitoefening van activiteiten kan slechts een of twee weekenden per jaar.We zullen in de oorzaken van.Laten we beginnen met de lce Breakers zelf, het ziet eruit als een zacht water een kruising tussen de containers en de slee.