Pilates 101

De voortdurende daling van de gezondheid en sport – en uit de gratie.De meest recente octrooi fitness systeem vaak in de hoek. De stof als een nieuwe machine of door het te vervangen.Maar een paar oefeningen de tijd doorstaan en tot trouwe volgelingen.Pilates, een fitness – systeem in de jaren twintig Joseph telt, is de grond sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw. Maar wat is de pilates waarom zo effectief?
???????Pilates is een sport, het lichaam en geest, door middel van een systeem voor toezicht op het verkeer van.Deze controle van het verkeer, met inbegrip van dynamische spanning, of tegen de idee zelf.Dynamische spanning worden de spieren en de actie van de beweging van de spieren van Charles atlas fitness trainer bevordering van hedendaagse telt, Joseph.Pilates met dynamische spanning, waardoor de uitoefening van stromen samen ook.
Pilates dat verhoging van de flexibiliteit en het vermogen zich ook bewust van een gezonde geest en lichaam zijn onderling verbonden en afhankelijkheid.Vandaag, de coach voor de vervanging van de traditionele gewichtheffen een doeltreffende methode voor de toon en de oprichting van de spieren.???????
In dit artikel, kijken we Joseph telt, pilates methoden en hoe een reguliere en populaire sport.??????????????
– de epidemie heeft geleid tot nieuwe normen op het gebied van onderwijs en een industrie die fitness apparatuur.Plotseling, de naam van de uitoefening van het systeem overal.
1992, Sean Gallagher, een apparaat voor detailhandelaren en pilates studio ’s baas, de ontvangst van de inschrijving van merken voor de pilates en pilates – studio’ s.Hij begon te streven naar een partij geen gebruik te maken van de namen van de accreditatie of vergunning van pilates.Maar als het evenwicht van het lichaam van de uitdaging van Gallagher, fabrikanten van apparatuur in 1976 een pilates, een uitspraak van de rechter, pilates verloor zijn betekenis van het merk en niets gedaan om te voorkomen dat andere mensen met hun naam te beschrijven die ze leren “[] Bron: Wilson.