Football verdediger van de sterke en zwakke punten

De Football Coach in de afgelopen decennia heeft tal van defensieve strategie.Deze strategie is bedoeld om te voorkomen dat de tegenstander, de bal, in het kader van de verschillende lagen van de uiteindelijke score, waar de verdediger in bepaalde standpunten op het gebied van de verdeling van de verantwoordelijkheden en ze, zoals reizigers of die compact aan het einde van een model.Elke vorm die een sterke en zwakke punten.
– de oprichting van lokale vier uit verdediging in de scrimmage.Dat betekent dat ze in de rij voor het Centrum langs de bal vangen.Ze tegenover elkaar aanvallen. – goed.De volgende vier striker, drie naar de positie van de dekking van de ontvanger zich in de aanval, aanval achterveld rennen met een na de start of de bal.4 – 3 is gekant, omdat die te dicht bij vier grote verdediger offensief achterveld, ze blokkeert de weg.De vorming van een zwak tegen omdat minder verdediger in de buiten de regio ’s de scrimmage lijn voor de ontvanger, zoals de tight end of rennen naar achter gaat door.
– de oprichting van lokale spelers in de drie lijnen die het gebied achter de strijd met vier man.- een nog grotere uitdaging stoppen met vluchten, omdat dan sneller en minder spits verdediger, maar ook met de vijf hoofd aanvallende linebacker van slechts drie mensen in deze groep.3 – 4 is een flexibele lijn passeren, hoewel vier kunnen verdedigen, want door het verwarrend. Door de lijn van de rand van de aanval van programma ’s of zo spoedig mogelijk blokkeren van de bal.Dit dwingt de quarterback en hij gooide.Ook de inspanningen van de aanval zal dwingen om te kiezen of zich terug te sturen of niet hij is een blok vormen.
Het Football team een l ° ni L ± die aanval te stoppen, is waarschijnlijk een pass.Een van de grondbeginselen van de verdediging te gebruiken in combinatie met zeven vooruit en verdediger van de vier verdedigers.Nikkel en een vijfde van de vorming van een tegenaanval, een einde te maken aan de vorming van een 4-2-5 of, VIB.De verdediging sneller betere dekking Europass – en afstemming van de strafbare feiten, die vijf of zes ontvangers die bal weg.Dit gebeurt meestal in het aanval team achter, en de noodzaak de bal snel en de bal, en proberen in te halen.Nikkel verdediging is zwak omdat het functioneren van en L is t plaatsen in de scrimmage lijn veel kleinere spelers, en verdediger meestal L IS T – een oplossing te vinden voor het sterk terug en vooruit.
Coach gebruikte standaard – afhankelijk van het geval, de wedstrijd of tegenstander van de unieke wijze gebruik te maken van de aanval.Een team in het geweer l ° verspreiding op basis van L ± aanval en lokale die aanval. De nadruk zal door een verdediging, kan het gebruik van maar liefst zes verdediger in de tegenaanval, maar met drie aanvallers en verdedigers, bijvoorbeeld.Tegelijkertijd is een team, en de bal – Yard lijn of met een korte afstand van de situatie op het gebied van elders kunnen extra proximale geplaatst in de lijn blokkers in het spel en krijgen de code.De verdediging en verdediging van een groter deel van de spelers op.Elke verdedigingssysteem zijn bestemd, op een sterke, maar aan de andere kant is erg kwetsbaar.