Je kan de 2000 calorieën per dag?

Laat je metabolisme brandt, dus je brandende 2000 calorieën per dag is vrij kan worden bereikt, met name als u een matige actieve en gezonde volwassenen.Je lichaam gebruiken als de biologische activiteit van de calorieën, zoals ademen en pompen.In het dagelijks leven van de toevoeging van calorieën nodig… Als je op de parkeerplaats, winkelen en douchen, alles wat je doet is in beweging, en er is een goede kans dat je metabolisme van meer dan 2000 calorieën teken.Echter, de verbranding van de 2000 extra calorieën – behalve die je dagelijks leven – is geen gewone mensen moeten elke dag moeten proberen, want het niveau van de opleiding en training vaak voorbehouden aan de spelers.Aan het begin van de uitoefening van zijn programma ’s voor, om er zeker van te zijn en de dokter.
Heb je de hoeveelheid calorieën per dag verbranding is afhankelijk van tal van factoren, met inbegrip van jouw leeftijd, geslacht, de omvang, de activiteiten en de erfenis.De gemiddelde dagelijkse consumptie van volwassenen van 1600 tot 3000 calorieën.Zittend, kleine gestalte, oudere vrouwen in de werkingssfeer van de onderkant.Hoog of laag sterke jonge mensen vaak lichaamsbeweging per dag, misschien zelfs meer dan 3000 calorieën verbranden.De Amerikaanse Food and Drug Administration 2000 calorieën per dag voor de etikettering van levensmiddelen die voor de voeding van het verslag.Dit is het Ministerie van landbouw van de Verenigde Staten 2010 richtsnoeren voor het geraamde bedrag van de gemiddelde actief is, de verbranding van volwassen vrouwen.De Universiteit van New York voedsel, onderzoek en volksgezondheid, Marion heeft erop gewezen dat de vrouwen de mannen dicht bij het gemiddelde niveau van 2400, maximaal 3050 calorieën.Deze ramingen blijkt dat de gemiddelde calorieën te verbranden, zolang je een actief en elke dag tot 2000 calorieën is makkelijk, dat betekent dat je naast de dagelijkse activiteiten van het dagelijkse leven, elke dag van mobiele equivalent van 1,5 tot 3 km lopen.
De uitoefening van kracht is gelijk aan de gemiddelde intensiteit van 150 minuten per week, zoals een lopen of lichaamsbeweging, elke 30 minuten, vijf keer per week, elke keer als het verbruik van ongeveer 178 calorieën, elke 185 pond, man.Als je kleine, het brandt minder calorieën.De verbranding van 2000 calorieën per dag, je moet oefenen langer en meer kracht.Met een gewicht van 155 pond, 7,5 kilometer per uur rennen rennen, elk half uur 465 calorieën verbruik, dat moet hij 2 / 2 uur van de intensiteit van de vluchten, het verbruik van 2000 calorieën.In de marathon lopen, of een halve ironman triatlon, lopen een lettergreep. 14, of meer dan vier uur nodig in overeenstemming met het werk van andere activiteiten kan worden verbruikt, 2000 calorieën voor de meeste mensen.Deze gebeurtenis voor een “grote” opleiding, zoals een 20 km lange tijd lopen of fietsen, kan ook de verbranding van 2000 calorieën.
Elke dag een atleet kan gemakkelijk de 2000 calorieën.De Olympische spelen, bijvoorbeeld, elke dag een paar uur met de trein.Maar niet alle atleten naast de normale activiteiten van de verbranding van 2000 calorieën per dag.Sporters in fietsen, lopen en het team spelers varen en activiteiten, zoals de dagelijkse Football of basketbal vaak verbranding van 3000 tot 8000 calorieën eten, moet, met het oog op het behoud van hun gewicht en de energie, volgens de nationale publieke omroepen in 2012.De andere spelers, met inbegrip van degenen die betrokken zijn bij de intensiteit van het verkeer zoals de kogel en het opheffen van die korte – energie, of artistieke bewegingen zoals duiken en gymnastiek mensen de noodzaak tot handhaving van een lichte, dunne lichaam, verbruiken minder calorieën per dag en niet de normale activiteiten van meer dan 2000 calorieën.
In plaats van om binnen één dag 2000 calorieën verbranden, niet in een paar dagen of een week, de verbranding van een echte 2000 calorieën.Met het oog op de vermindering van het gewicht, de sport op school gezien moet 250 per week minuten matige beweging.Als je het gewicht van 84 kilo, lopen goed voor 2,5 minuten, zal je verbranden 1483 calorieën per week alleen.Om in een week kosten 2000 calorieën, je moet oefenen elke week of elke dag oefenen 337 minuten, 48 minuten om dit doel te bereiken.Als je aan concurrerende uitoefenen, kan je een beetje minder tijd oefenen.Bijvoorbeeld, als je het gewicht van 155 pond in de Sportschool, elliptische machine werkt, zal je in ongeveer 30 minuten ongeveer 335 calorieën verbranden.Je moet ongeveer drie uur om te branden van in totaal 2000 calorieën.