De regels van de vlag Football kinderen

De vlag is voetbal een veilige alternatieven voor het oplossen van de kinderen, voetbal, want het gaat niet over de klappen op het hoofd.De spelers in zijn heup is gestopt met spelen, onder de vlag van de vervoerder een verdediger heeft de bal.Er is echter meer dan rennen in beweging aan de vlag.Het zijn de regels, dit kan variëren van de League.
Een typische jonge flag footballwedstrijd bestaat uit vijf tot tien spelers.Het enige apparaat is een voetbal en magische band, maar moet ook een competitie van de mond.Standaard spel duurt ongeveer 40 minuten.Naast de wedstrijd in de overuren, het eerste team scoort wint.
De blokkade van de regels kunnen verschillen van wat als de League, maar de wet niet meer algemeen is.De verdediger van de bal moet de vlag mee naar beneden, dit is een simpele truc, omdat dat de speler zijn in beweging.Pak de tweede, op geen enkele wijze, dat pak makkelijker is niet legaal.De spelers niet uit hun voeten verover de vlag.Aan het einde van het spel, op grond van een vlag, de vlag van de vangst of de bewaker.Een Unie kan snel komen, zolang de spelers in de scrimmage lijn 10 meter.
Als een bal is gebroken, het leven tot het buiten de grenzen, scoren, of de vervoerder (¯ vlag aan de bal.Ook als de dood spelen… – is arm of knieën, of gewoon een teken van een man vangen.
En het aantal kan variëren, maar de meeste zijn er vier als gewone Football League.De eerste keer in 5 – Yard lijn met een team, en het aantal en de verwerving van het middenveld.Als ze dat doen, krijgen ze een golvende scoren.Als ze falen, een ander team z ’n bal vijf.De Unie zal dalen van een geavanceerde, laatste regel en in plaats van het gebruik van weddenschappen.
Op elk niveau van de vlag Football zich aan dezelfde regels als het voetbal, dat betrekking heeft op de aanval.De quarterback moet een eenheid kan worden door of met de hand niet gebroken is, die niet in de scrimmage.Touchdown voor de zes grote waarde, maar het verschil is de score van de bonus.Een team kunnen proberen van een van de in punt 5, of van twee 12.Sommige League zal voor het succes van de extra integraal plus de twee punten.