Hoe schoon het voetbal…

Football spelers zal stinken absorptie L is zweet.Het regelmatig reinigen van de geur van het lichaam… Om de groei van bacteriën en naar beneden.Je kan de in een week of twee keer wassen… In de frequentie van het Football seizoen, als je het toestaat… Na het werk, een praktijk.Schoudervullingen kan gespecialiseerde reiniging in aan het einde van het seizoen, omdat ze van een materiaal, niet in de was.Met de juiste zorg, Football… In goede vorm, vele seizoenen.
In de praktijk of van Football. Na de wedstrijd, nam de zweterige Broek mat, zet je de handdoek in de ring te drogen.Als de Broek in m ’n Broek voetbal naaien, ingebouwde kussen, hangen in de waslijn of op de stoel.
Verwijder de riem uit z ’n Broek en bescherming.Als Football. Er kan niet worden gedemonteerd en ingebouwde kussen naaien in de broek, het kussen in de broek, gereinigd en gedroogd in een stuk.
M ’n Broek…… als ze bewegen, samen met de band, in de wasmachine in de broek en een trui met koud water, regelmatige geen bleken waspoeder.
Z ’n Broek je in de lucht drogen handdoeken, of niet – mobiele kussen in de waslijn of op de stoel van de broek drogen.Of je kunt het drogen in de droger… En z ’n Broek caloriearme vaststellen, en de band, Broek en shirt.
Na het drogen in z ’n Broek… En de vervanging van de riem.
Als je het spel uit oefenen of terug naar huis, met een vermoeide schoudervullingen vistuig zakken weg.De vaststelling van de vloer… En laat ze drogen.Het drogen van voetbal… Is het belangrijk om de vermindering van de groei van bacteriën en schimmels.
Veeg de schouder met een doek in vuil water.Na het schoonmaken van het werk, een droge doek droog schoudervullingen.Het verwijderen van hardnekkige strepen en ontsmetting Football schoudervullingen, door het schoonmaken van hun sport ontsmetting vistuig schoonmaakmiddel of huishoudelijk schoonmaakmiddel met ontsmettingsmiddel veilig gebruik van plastic, schone oplossing de instructies van de fabrikant.
Aan het eind van het seizoen, je mat professioneel schoongemaakt.Ze zullen de renovatie en de ontsmetting.De Kussens van hard plastic omhulsel met 140 graden was genomen, Shell zal controleren of de crack, dan met een Antiseptische oplossing schoonmaken.