Wat is de juiste manier om de bal in het zwembad?

In het zwembad voordat je begint te spelen, moet een wedstrijd.Een paar veranderingen in het zwembad, al die nodig zijn voor de verschillende soorten bal.De lijst van de meest voorkomende is het statief, kun je die bal is een soort spel spelen, je besluit.Het leren van de officiële methode voor de 8 bal, bal – zwembad en biljart, rechte bal.
De driehoek op de pooltafel. En in een driehoek werden de oprichting van een bal.
Een volleybal, zodat een gestreepte bal en een zuivere kleur is op de hoek van de laatste rij staan.
De acht ballen in de rekken van de derde rij midden positie.In stap 2 en 3 na de andere bal houden in hun willekeurige locatie.
Aan de pokertafel degressieve steun, zodat de eerste rij zitten in de Top van de voet van de bal, dit is het midden van de tafel van de plek van de locatie van de richtsnoeren, gebruikt als een rek.
De tafel zitten op een statief, geef de bal een genummerd van 1 tot en met 9 Binnenste driehoek.De bal in willekeurige volgorde in de vijf tussen deze bal is een diamant, de eerste rij en de vijfde rij er een bal, en op de vierde rij, tweede peloton twee ballen, terwijl de derde rij, zijn er nog twee.Veel zwembad heeft een diamant plat, dus je hoeft niet te vormen de bal op de driepoot.
Een bal in de bovenkant van de driehoek, negen bal in het midden van de derde rij, de rest van de bal moet blijven in willekeurige volgorde.
– een kader, zodat een bal zit in de Top van de voet.
De driehoek op de tafel, om alle 15 – zijn op de plank.
– rekken, zodat de eerste bal rond de tafel gaan zitten op de voet.
Lege statief op de tafel, op de voet van de laatste rust plaatsen, zodra de 14 ballen worden geslagen in de biljart tafel zakken naar de laatste bal valt in het frame.De laatste bal niet 14 – bal, als het niet behoort tot de in het kader van de top, laat open.Met inbegrip van de in het kader van de laatste bal, als het inderdaad in het kader van de rest.Op deze manier blijven doorgaan, tot een bepaald aantal spelers te bereiken, en om de wedstrijd te winnen.
Zal het statief geplaatst in de biljart tafel, genummerd van 1 tot 10 van de bal in de driehoek in een willekeurig patroon.De lijst zal bestaat uit vier rijen.
Een bal naar het eerste standpunt van de driehoek, tien ballen naar het midden van de derde rij.
De plank naar de tafel, zodat een bal op de voet op de basis.