Hoe heb je in een rolstoel terug kom?

Ze zei, dat is de moeder van de uitvinding.In het geval van een skateboard en beperking van het verkeer, het is waar.Als de Golf niet bestaan in de jaren zeventig van de vorige eeuw in Zuid – Californië, surfers gaan de straat op een skateboard.De parkeerplaats in Los Angeles werkt voor een tijdje, schaatsen, maar blijkbaar, is de sleutel van de verticale beweging verandert voortdurend.Lege zwembaden te voldoen aan de behoeften, ze snel plaats maken voor de half – pipe en huidige skate park.De carlsbad park, wordt beschouwd als een van de eerste, in 1976 geopend, en de beperking van het verkeer van de wereld sindsdien is niet hetzelfde.’pijp groot helling steiler, en spelers vond zichzelf een “marge” pijp en het vangen van de lucht.Waar staat de dingen alleen maar uit.
Ondertussen, motorcross en bmx is voor hun toekomst.Plotseling, die niet geïnteresseerd zijn in de honkbal en voetbal van de kinderen kunnen kiezen voor een nieuwe vorm van beweging.De wedstrijd en sponsors skateboard en rolschaatsen gelegitimeerd, met bmx RACE.En dan het scheppen van de X – games, brengt het samen in een schoon en de hoogte van de verpakking van produkten.
Extreme sporter bekend is het scheppen van nieuwe vaardigheden, op de grens van de zwaartekracht.De creatieve geest die deze relatief jonge de voortdurende ontwikkeling van sport.In dit geval beperken Fotheringham atleten Aaron ‘wiel’.De 17 – jarige Aaron heeft een nieuwe beweging, de integratie van een bmx en skateboard wereld een unieke smaak.Hij noemt het “de grote zitten”, een erkende vreemde naam voor de beperking van het verkeer.Maar als je bedenkt dat Aaron met spina bifida, sinds hij 8 jaar in een rolstoel, dit alles heeft een betekenis.