– voeten, droge voeten.

– je voet kan verzachten en droge huid, pijn of vermoeide voeten.Hoewel de commerciële voet beschikbaar is, is deze vaak duur en moeilijk aanpassen.Door middel van een zelfgemaakte voet onder de concentratie van het bestanddeel, je kunt veranderen, om ervoor te zorgen dat je de grootste voordelen zal opleveren en een vermindering van de mogelijkheid van de irritatie van de huid, niet noodzakelijk als gevolg van de chemische of conserveringsmiddel.Als je een droge huid ernstig, of je scheuren of andere symptomen, raadpleging van het advies van de arts.
Het water een handdoek of… Op de vloer, ga je voor je voeten.Dit om te voorkomen dat je de vloer of de tapijt beschadigd, als er water bij je voeten.
Een pot met warm water met twee derde van het water.Het bekken moeten groot genoeg zijn comfortabel voor je voeten.Als het bekken te zwaar, niet één keer, zet het in een ideale positie, met een tank vol.De Verenigde Staten geriatrie zou geen warm water te gebruiken, want dat zou verergeren gedroogd, die leiden tot beschadiging van het weefsel.
Bij de 1 kopje zout water.Met je handen of een grote plastic lepel. Meng het met water, totdat het zout volledig is opgelost.
Gemengde bakken per liter water 1 lepel soda als u lijdt aan een droge huid en voeten.Afgezien van de verlichting van droge huid, gedrenkt in soda maakt je huid meer zuur, niet de persoon die verantwoordelijk is voor de voeten van de pH – waarde van de in het kader van de bacteriën, Suzanne M. Dr. Levine, in het Mount Sinai ziekenhuis ziekte.
Etherische oliën van kruiden of het je huid soepeler, je voet toegevoegde aroma.Skinhelp.co.uk pepermunt, aloë Vera, kamille aanbevelen, venkel te droog.Het voorstel van de marthastewart.com website met pepermunt of citroen water om vermoeide voeten.
Als het water koud of 20 minuten na z ’n voeten weg uit de voeten, bad.Als u merkt dat de droge, jeukende huiduitslag of andere symptomen, stop voor je voeten en Raadpleeg uw arts.
– droge, ruwe of jeukerige voeten onderdompelen in droge gebieden met crème, je voeten zijn nat.Ernstige huid kan de voordelen van vette vochtinbrengende crème crème, is het beter om de huid van de water binnen.
Veeg je voeten ondergedompeld worden.Als u lijdt aan een ingegroeide teennagel voetschimmel. Dit is met name van belang of deze voorwaarden, die verantwoordelijk is voor de schimmel in de vochtige omgeving te groeien.Wrijf je droge huid, want dat zou leiden tot een verslechtering van het drogen en stimuleren.Met een zachte handdoek zachtjes in je voeten.