Voetbal is een korte samenvatting

Hoewel de oorsprong van voetbal in Rugby en voetbal, maar de Verenigde Staten voetbal heeft geleid tot een unieke geschiedenis en was voetbal niet dezelfde wedstrijd.Dus, zelfs degenen die bekend zijn met de rugby en voetbal man vindt het voetbal is moeilijk te volgen.Hoewel een korte samenvatting kan niet genoeg dekking van voetbal. Om de fundamentele regels en doelstellingen kan u helpen bij de ontwikkeling van een beter begrip van de wedstrijd.
Meting van de 100 meter van de 53 meter breed, de grens van de professionele voetbal is door de witte lijnen op de rand.Een witte lijn door de velden, in elk teken van 5 meter, kleine witte lijn langs elke kant van de code in elk gebied tussen de merken van deze.Op het gebied van het einde van de uiteinden van de regio ’s is een score van regio’ s, 10-by-53-yard.De post, of “pijler” van het einde van de regio ’s die in elk van de buiten grenzen van de tussentijdse meting van 10 meter hoog, laag en 18 meter breed, 30 meter hoge posten aan beide kanten.
Elk team heeft een verband met elf spelers, het aanval team proberen om de bal te bevorderen om te voorkomen dat het stadion, de verdediging. Een beetje.De aanval rond het centrum, die verantwoordelijk is voor de bal terug begon te spelen, en de quarterback, wie heeft deze kaart, niet rennen, met de hand van de bal naar een andere speler of overlijden.De rest van de spelers en twee bewakers en twee keer pakken, die de verdediging van de defensieve lijn quarterback, en van verschillende hoeveelheden van een ontvanger, die probeert te vangen; verdediger, neem de bal van de quarterback en exploitatie; en strak aan beide kanten, die kan voorkomen dat de verdediging van de bal.
De verdediging is door de verschillende hoeveelheden in de verdediging en verdediging, tackle, rennen en die alle probeert te stoppen of breken in de aanval tegen hem, of “zak” in de vrijlating van de quarterback de bal.De rest van de spelers en de veiligheid van cornerbacks, met wie de aanvallers om te voorkomen dat de vlucht, in blokken of in een onderschepping en dwingen de lopers “vallen, of het verlies van de controle over de bal.
Het spel is verdeeld in vier kwartalen, voor elke meting van de lengte van 15 minuten.Elk de helft van de wedstrijd begint de aftrap, een team om de bal uit hun 30 Yard – lijn en de andere proberen te vangen en zoveel mogelijk op het gebied van rennen met de bal.Als je de ontvanger worden opgelost of buiten de grenzen, de eerste naar beneden worden genoemd.Het aanval team moet de bal naar voren, 10 meter voor de nieuwe vallen.Als dat niet lukt, de vierde, die automatisch aan de verdediging van het team.Meestal, maar de aanval team “boot” of heeft de bal op gebied van de derde.
Als het aanval team kan lopen of die aan de andere kant van het doel, het is een touchdown, om 6 uur.Dit is van een defensieve lijn van de 2-yard team een beetje extra te voet door de kolom met 1 punt, en de werking van het district of in de plus twee.Ook de moeite waard om 2 uur “veilig”, als de spelers hebben de bal op hun eigen doel gebieden worden opgelost, zal gebeuren.Als het aanval team dat in geen van de regio tot de andere teams meer integratie, dan hun “speciale teams” kan worden opgeroepen om te proberen de doelstellingen van een gebied.De doelstelling is schieten proberen om de bal naar de verticale afstand van elkaar.Als het lukt, is drie.