Hoe speel Football.

Voetbal is een soort doos van de voetbal toto, zodat alle deelnemers de kans om te winnen.Dit is volledig gebaseerd op geluk en geen vaardigheden, om vast te stellen welk team er betere speler, die waarschijnlijk de verspreiding van voor het team.In plaats daarvan, de aankoop van 100 deelnemers een doos in een.Elke vierkante is een x 10 – en het komt overeen met het laatste cijfer van de totale score van elk team.Voetbal Square is meestal college Football spelen, de Nfl de play – offs en de Super bowl.
Het creëren van een stevig papier schrijven X 10 – en de naam en het net onder de naam boven aan de linkerkant.De bezoekers een verticale manier van schrijven.
Aan familie, vrienden en collega ’s ter bevordering van de verkoop van de doos.Je kan de markt een plein verkoop zal dragen.Als je wilt spelen, studenten of jonge mensen die niet veel van het besteedbaar inkomen, je kan spelen voor 1 dollar per vierkante meter.Als je in het spelen van ervaren gokker betrokken worden bij een betaaldag gebeurtenissen geïnteresseerd bent, kan je $250 of meer diamanten verkopen.
De cijfers van 0 tot 9 van de Top naar beneden door de papier – en aan de linkerkant.Zet alle spelers in de doos van je naam te verkopen.Iemand die niet deelneemt aan de Plaza zwembad la naam een een doos of een hoed.In de “0” en “0” komt overeen met een schrijven van de eerste speler in de naam van de keuze van de naam en voornaam, blijven vullen de eerste rij, en dan terug naar de tweede rij en blijven hetzelfde te doen functioneren.Op deze manier, tot alle ruiten worden gevuld met een naam.Als de thuisploeg won de wedstrijd 27 – 21, als je je er relatief “7” en “1 wint het zwembad.”
Voor de Spelen zal het zwembad exemplaren worden rondgedeeld aan alle deelnemers.Op deze manier kunnen de spelers precies weet wat zij van nummer, wat voor digitale mobiele langs de wortel, omdat het spel.
Om ervoor te zorgen dat alle spelers van de opbrengsten zal weten.In tal van het zwembad aan het einde van elk kwartaal, de beloning is gebaseerd op de score.In dit geval, je zou in een bepaald spel laat vier van de inkomsten.De grootste beloning aan het einde van de wedstrijd is in de laatste score.