24 uur sport staat hoe de maatschappij veranderen?

Als Bill Rasmussen heeft ESPN in 1979 in de televisie – industrie), de mensen denken dat hij gek is.Meer dan 40 jaar zijn verstreken, maar het is een mooi, ESPN, zijn er nog andere 24 uur sport netwerk kan worden gebruikt voor alle fans van voetbal vissen tientallen.
In de wereld van de hockeyvereniging werk ontslagen, Rasmussen en een sport fans samen 30 minuten van de sport, bijna gepakt. Trouw publiek.Vanaf daar, Rasmussen en partner ED eagan begonnen full – time netwerk van sport.Dit is om geld in te zamelen en de toegang tot de kabel en satelliet – TV netwerk van ESPN eerst moeilijk, maar ze kunnen de invoering van het aantal mensen dat zien er goed vanaf het begin.Van ambitieuze, 24 uur sport is gegroeid van een miljarden dollar industrie, zelfs zeer kleine gecentraliseerde sport net aan miljoenen aan inkomsten.
Een van de redenen is zo succesvol dat 24 uur sport netwerk adverteerders zien live sport “tivo dat” het plan.Omdat de sport kijken voor veel mensen is een sociale activiteiten, dus de meeste sport fans niet wil later gaan kijken naar een wedstrijd… Ze wil niet het risico lopen te worden een groot spel van de resultaten van de risico ’s van vrienden of collega’ s.
Als gevolg van de fans en de potentiële hoge reclame – inkomsten, de ontwikkeling van de netwerken van 24 uur.Als je het team niet in de grote TV – kanalen, kan je het vasthouden van een 24 uur sport de tientallen, als Fox Sports, CBS sport – en zelfs een tv – kanalen.Zelfs een netwerk inzetten voor de klassieke wedstrijd zien, net als op ESPN Classics.
Niet alleen heeft 24 uur om de sport fans netwerk makkelijker te volgen hun favoriete team, maar ze maar ook in de vorm van sport, cultuur, veranderen we iets zien, kijken hoe we, waar we naar kijken.Lees meer over te weten.