Bevriezing van de complicaties op lange termijn

Zelfs als de bevriezing van genezing, schade bestaat nog steeds.De koude weersomstandigheden of in direct contact met de bevroren ijs of materiaal, zoals metalen, bevriezingsverschijnselen veroorzaken.Een persoon in het algemeen met hypothermie of onderkoeling, vergezeld van bevroren.Bevriezing van de directe symptomen waaronder gevoelloosheid, verloor het bewustzijn, rode of witte huid.Andere complicaties na een paar maanden, vaak onomkeerbaar is.In het kader van het Nationaal Instituut voor volksgezondheid, bevriezing van de positie van de 90 procent van zijn handen en voeten.
Volgens de handleiding van Merck, alle bevroren zal op lange termijn tot neurologische schade of schade aan de zenuwen.Een man kan verlies van gevoel, de invloed van een deel van het lichaam en de ervaring van de stijging van de temperatuur van de gevoeligheid voor warmte en koude, MayoClinic.com gemeld.De schade aan de zenuwen en gevoelloos vaak permanent is.Extreme pijn en de benadeelde regio ’s mogelijk maken.Het verslag van de Commissie voor de daklozen drugs van de gezondheidszorg is de eerste pijn controle – eisen kunnen worden genomen, maar bij patiënten met perifere neuropathische pijn medicijnen, zoals langdurig gebruik van gabapentine.
Als een man niet uit het lichaam van de kern (daling van de temperatuur, automatisch verminderen van de vitale organen, zoals het bloed van ledematen voldoende zuurstof.Bloed zal leiden tot de vermindering van de organisatie van de dood en verval, bekend als het gangreen, MayoClinic.com gemeld.De erkenning van de aanvankelijke bevriezing gangreen duurt een paar dagen.De huid wordt hard en zwart.Het aantal organisaties afhankelijk van verval en bevriezing van de diepte en blootstelling aan koude temperaturen in de lengte.Het verwijderen van dood weefsel moet genezen, of een infectie.Voorstel van MayoClinic.com necrotische weefsel débridement kon niet wachten tot na de schade van een tot drie maanden wachten op de dood van AIDS; gezondheid en de erkenning van een organisatie.In geval van ernstige of van delen van het lichaam, de huid van de meerderheid is vereist.
Merck handboek gemeld bij patiënten met een complex regionaal pijnsyndroom symptomen.De symptomen zijn meer zweten, pijn of de beperkte reikwijdte van de pijn, beweging.De exacte oorzaak is niet duidelijk, maar vaak schade crps.Volgens het handboek van de aanwezigheid van Merck, pijn en emotionele druk of veranderingen van het milieu vaak over.Crps 2 – vaak met de perifere zenuwen.Bij het begin van de behandeling is een van de meest doeltreffende geneesmiddelen, met inbegrip van fysieke therapie en acupunctuur.