De uiteindelijke richtsnoeren voor de trein van wijn

Wat dan waarderen die als druiven mensen beter kunnen genieten van de wijn?
In de afgelopen 20 jaar, door de spoorwegen van wijn landen van gedachten is veranderd in zeer welkom van kust tot kust te reizen.Een van de grootste attractie is in 1990 opgericht door wijlen Vincent DeDomenico, rijstewafels uitvinder.DeDomenico wil redden van de oude spoorwegen in Noord – Californië, kwam hij naar Napa Valley wijn. Het concept van een stad, die elke dag van 3 maanden tot december.
Napa Valley wijn onder auspiciën van de trein nu elk jaar 100000 gasten, en tijdens de lunch en avondeten de trein steeds uitverkocht in september en oktober van twee maanden voor de oogst.Liefhebbers van de wijn van de koepel van auto ’s van het voorbehoud Vista, die bijna 180 graden in de herfst en de opmerkingen vooraf te reizen.Ze willen zien dat de hele ervaring, “zei de Napa Valley Andrea Guzman, wijn en de propaganda van het partnerschap het beheer.
In het kader van het reizen per spoor kunnen bezoeken, met inbegrip van een lunch of diner, geparkeerd in de brouwerij, een picknick of in een klein hotel overnachten.Voor veel toeristen, het toerisme biedt de website van de behandeling van een voorstel, moederdag of een kleine bruiloft plaats van bestemming.De trein is een gastheer een jaar ongeveer een half dozijn bruiloft. “We krijgen altijd de bestemming van vier tot zes van de bruiloft, “zei de Guzman.
Het bedrijf is een handelsmerk van de trein “wijn, maar deze stijl van het toerisme niet beperkt is in Californië.De passagiers in New Jersey, Colorado en Missouri kunnen naar de trein van de landen van wijn, maar ook door de onderneming of de kleine, de spoorwegen.
Lees ze voor een oude plek gaan.