Hoe beter de greep van basketbal schoenen

Basketbal spelers moeten een goede grip en tractie schoenen, zodat in het spel snel verandert en verandering van richting.Het oppervlak van de kamer spelen is makkelijk te glad en gevaarlijk.Op de bodem van de schoenen is een dunne laag stof en stof, die schoenen vallen op de grond.Om het oppervlak schoon, het gebruik van technologie om meer grip, kan helpen om de veiligheid en de spelers beter verplaatsen.
Vaak met een vochtige doek basketbal schoenen van de onderkant.Basketbal schoenen dragen voor gebruik binnenshuis niet buiten.Zelfs als ze alleen naar binnen te dragen, en ze zijn gemakkelijk te trekken losse stof en vuil.
Regelmatig stofzuigen basketbal, vermindering van stof en vuil.
De schoen proberen greep agent zoals mat… Of door toevoeging van een kleine hoeveelheid die lotion op de bodem van de schoen.De spelers in het veld, plakkerig… Kussen.Je was terug naar de spelers op de handdoek.Met haar kan spuiten op de tong, en om hen te helpen beter op de hoogte van de vloer.
In de bodem van de schoen, en als ze beginnen te glad.Een van de spelers aan hun handen of die hun handen door zweet en veeg het tot op de bodem van de schoenen.Met een vochtige doek in de ring zal hetzelfde effect hebben.
De vervanging van de tong begint te dragen schoenen.Basketbal schoenen ontwerp voldoende trekkracht, maar naarmate de tijd verstreek, de band begint te dragen.