Hoe sneller rennen in het voetbal

Voetbal is besloten de snelheid van de uitkomst van de belangrijke factoren.Terug naar de hoek, wie kan dan de verdediging in ploegen kan er een grote kans, vlug.Een ontvanger in de snelheid een grote stap voorwaarts, pak de bal kan een onvergetelijke geland.In het voetbal is een functie van de snelheid van de bouw van een stijging van de snelheid van de opleiding en de tijd, dus je kunt je overmeesteren en over het concurrentie vermogen.
In het spel die voetbal door opleiding ter verbetering van de explosie van snelheid en uithoudingsvermogen.Begin op de doellijn en Sprint naar de 10 – Yard lijn en terug.En dan omdraaien en Sprint van 20 en 30 en achter, achter, en 40 en achter.De rest is een minuut en herhalen.
Met het oog op de vaststelling van die heuvels, snelheid en de explosieve kracht in je been.60 meter rennen om de kracht en op 60 meter naar beneden en liep een STRIDE en evenwicht.Vijf keer per dag wordt de uitvoering van die berg laagseizoen en spelers op het gebied van de explosie.Dit is de hele professionele landbouwers Jerry Rice en Walter payton van de praktijk van het Bureau.
Door de in de kamer, in de benen van een explosie.Je benen, heupen en de kern van spieren sterker, je bent sneller.Het gewicht van de snelheid van de bouw en opleiding, oefeningen, zoals de pers, de aanvallen op het tempo van de opbouw en de dood.Het gewicht op je schouder voor Sprint.Rechtervoet op de voet voor ongeveer 18 cm.Dus je linkerbeen is recht vooruit, je dijen en parallel aan de grond.10 keer doen, dan heeft turf oefeningen en je linker voet rechts van je.
– een operationeel team team van snelheid en het concurrentievermogen.Twee Football middenvelder.De helft van je team in de 25 Yard – lijn, de andere helft in tegenstelling tot 25.In elk team trainer te fluiten, de eerste speler zou SPRINT naar de middenvelder, pak dan voetbal.Dan zullen ze het SPRINT, en geef het aan de tweede speler in de rij te wachten in de 25 Yard – lijn.Die spelers SPRINT naar de middenvelder van de bal, liggen op het punt, en Sprint naar 25, en de etikettering van een speler zijn hand onder de lijn.De oefening zal op deze manier doorgaan totdat alle spelers rennen.Alle lopers op volle snelheid van de opleiding team won het oefenen.