Voetbal en het voetbal

Hoewel deze twee bewegingen in grasland of kunstmatige turf, rugby en voetbal gebied veel verschillen.De grootte en de omvang van hun gebied op de etikettering is anders.In feite, voetbalveld kan zelfs uit het spel in het spel.
Voetbal van de omvang van de op grond van de locaties van de situatie en de organisatie van de spelen en een grote verandering.De officiële van de FIFA – regels voor 100 en 130 meter lang, 50 meter breed en een wedstrijd tussen.Deze parameters zijn van verschillende, maar in de internationale concurrentie: de eisen op het gebied van het Reglement van de FIFA een 110 en 120 meter lang, 70 en 80 meter breed.
Op het gebied van de aanduidingen moeten in overeenstemming zijn met bepaalde richtsnoeren, omdat zij bijdragen tot het vaststellen van de wedstrijd begint en stopt.Rond de grens moet niet meer dan 5.Breed.De organisator moet worden opgesplitst in twee helften door een lijn vanaf de zijlijn naar de zijlijn van rennen.Ze moeten ook in het midden van een cirkel, vergezeld van dit kleine, ronde, in een straal van 10 meter.De organisator moet ook een doel van het begin, kolom 6 meter, in verband met een parallelle lijnen voor de uitbreiding van de doellijn, code 6.
De omvang van voetbal nog steeds zeer strikt, omdat elke plaats moet er 360 meter lang, of 120 meter, met inbegrip van 30 meter per gebied van de code, of elke code 10 meter.Dit betekent dat de werkelijke plaats van de wedstrijd is nog 300 meter lang of 100 meter lang.Ook moet er 160 meter breed gebied vanaf de zijlijn, of naar de zijlijn van 53.33 code.
De organisator moet 6-foot-wide witte rand van de rand van het hele gebied, dat zal fungeren als een gebied.Ze zal ook de hashtag, als immigratie, 70 meter, 9 cm vanaf de zijlijn mark per meter.Doel van de lijn van de laatste uitbreiding moet naar de zijlijn, er moet een andere markering van de regio ‘s.Alle merken in de eindzone of semi – district in 50 meter moeten toegang krijgen tot de Unie goedgekeurd voor gebruik.