Paul Brown

Paul Brown kalm, strikte karakter van sommige mensen af.Ver weg van het voetbal, hij is charmant, maar hij is van alle activiteiten op het veld.Brown geen schoonheidswedstrijd wint, maar hij wint de wedstrijd ging.
Brown (1908-1991) van de Universiteit van Miami in Ohio was een gewone speler.Z ’n hersenen kan zijn en niet van het lichaam.
Ingehuurd om 1930 zeven school Football coach, hij ten behoeve van coach Bill opgesteld 16-1-1 Hoover opgenomen in de twee jaar, en dan terug naar z ’n school, in Massillon, Ohio, waar hij werd een legende.
De afgelopen negen jaar, en z ’n team naar 80-8-2 en won het kampioenschap.In 1941, werd hij in Ohio, coach.De eerste keer in teruggebracht tot slechts een “high school coach Brown,” het nationale kampioenschap, in zijn tweede jaar in Columbus.Tijdens de tweede wereldoorlog, z ’n grote meren opleiding staan, met inbegrip van de opname van de beste service team.
Werkzaam als nieuw opgerichte Nfl Cleveland Brown van de coach, heeft een ongeëvenaard succes geboekt.Brown (van een “team” van de concurrentie wordt georganiseerd door het) vier keer op rij aafc kampioen, en vervolgens in de Nfl 1950, zullen hun eerste jaar kampioen.De eerste is de Nfl in Cleveland in acht jaar, Brown L is club won drie kampioenen en zeven – kampioen.
Veel innovatie op Brown in de film, met inbegrip van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de moderne technologie, een IQ – test, de speler, een boodschapper wacht “- systeem, en de bal veel nieuwe programma ‘s.Hij heeft een seizoen, Cleveland. Modell baas heeft hem ontslagen in 1962 een seizoen na seizoen, en wijst erop dat het spel voorbij coach.
Vijf jaar later, in 1968, Brown naar het professionele voetbal Federatie van Cincinnati Tigers oprichter en uitbreiding van de coach.Een groep bestaat uit afval en de rekruten, coach “door” spel winnen in 1970 een conference kampioen, de herhaling van 1973.