Een plastic motor – dit kun je niet doen, toch?

Deze post betreft
De dichtstbijzijnde post
Blog
De verkoop van deze eeuw Bugatti (16)
De voor – en nadelen van wegen: zonne – energie (en video)
Kandi – verhuur van elektrische voertuigen in China (video)
We (video) tegen 2015 Nissan – r
Ernie Adams en z ’n dwerg – kruiser (video)
Mclaren P1 in n ¨ ¹ rburgring (video)
Rekruten park vliegtuigen (video)
Tucker, bevordering van 1948
– RC – stijl gaan parkeren (en video)
Het begon allemaal met één plastic zuiger, duurde maar 20 minuten, een vriend van de mini – in Austin.Maar Matti holtzberg uit New Jersey, een ingenieur, weet dat hij een grote.In je gedachten, dit is de auto van de technologie een nieuwe sprong voorwaarts, begrepen holtzberg is vastgesteld en het testen van plastic onderdelen… Plastic motor… 40 jaar.
In een artikel in de New York Times onlangs rennen, “bijna geen ijzeren auto stap,” de schrijver don Sherman in plastic motor, Mr holtzberg een plastic noten en plastic bouten.De eerste polimotor (polymeer motor korte), Ford Motor in 1980 is Holtz Burg klonen van 2 liter plastic van de motor, de cilinderkop, rok, olie – en een bar.Een motor van de tweede generatie versie van de productie in de twee jaar na 300 pk, gewicht van ongeveer 152 pond.In tegenstelling tot de Ford Motor, aandelen, 415 kilo zwaar, 88 pk.Bij het lezen van deze cijfers, niet moeilijk in te zien dat de mogelijke voordelen voor de?
Wat is dat?Je geeft de duurzaamheid?Nog niet van overtuigd dat de motor kan echt in de productie van kunststof in de auto?Oké, rekening houdend met het testen van kracht: “Mr holtzberg campagne auto ’s in de internationale vereniging van Lola de beweging van het voertuig, de kameel lampen.De Amoco chemie biedt financiële steun voor de bevordering van de plastic hars.In 1984 en 1985 een spel is het enige ongeluk is niet een deel van de band, externe leveranciers te kopen. ”
Geweldig!Dus, deze zijn ras dat plastic motor.Ik moet zeggen dat ik onder de indruk.Maar niet iedereen dezelfde gevoelens hebben.In feite, zijn er een paar verwijzingen naar de tegenstanders van Sherman in de laatste van dit artikel, een redelijke, in feite moeilijk te betwisten.Wat denk je?Plastic motor is dat een goed idee?
Meer iets van plastic: Hoe werken hoe Ford Motor van de productie van auto ’s van de geboorte van werk
Een afdruk | datum