Preventie de beste Football helmen hersenschudding.

Een hersenschudding seizoen 3 888 in de periode het niveau van 17549 middelbare school en universiteit Football speler, in een onderzoek.Al te vaak in de jeugd een hersenschudding, school, universiteit en deskundigen op het gebied van elk jaar.
De werkzaamheid en de helm veel coaches en spelers. In verband met onderwijs.Volgens de onderzoekers van de Universiteit van Virginia vond, toen de helm en de helm contact of contact met het oppervlak van de helm en de helm zelf controle, moet de energie van de inslag.
Het is belangrijk dat rekening wordt gehouden met de aanval op het gebied van en een hersenschudding en verwondingen aan het hoofd van de verslagen over de resultaten van de hoeveelheid.Het raadsel van de 360, rollins, xenith X2 en snelheid van de helm van de beste raadsel score van de vermindering van de trillingen van de risico ’s in vergelijking met andere helm wordt gebruikt voor de beoordeling van de sterren.
De spelers houden hun hoofd en ogen als ze geraakt.De speciale behoeften van jonge spelers dag eraan te herinneren – niet vaak in het pakken van haar hoofd.
Jeugd en onderwijs en afleren school speler van het juiste gebruik van.Gebruik geen Football – helm nocsae, standaard uitrusting van het Nationaal Comité voor sport, in de vorm van de waarschuwing.