De installatie van apparatuur voor kinderen in de speeltuin is?

Als je als hoe we de kinderen gezond en gelukkig was verloren, naar de kermis.Kinderen van alle leeftijden kan in de arena van deze onmisbare uren op de schommel, klimmen, het evenwicht en de mijnbouw, rennen en wederzijdse uitwisseling van informatie.De voorbereiding van een verslag over de eerste shasta van kinderen en gezinnen in de conclusies van de Commissie, de speeltuin is kinderen l l ° is cruciaal voor de cognitieve en emotionele, fysieke en sociale ontwikkeling (±.
De chirurg in januari 2010 een verslag dat de Verenigde Staten voor elk van de drie kinderen heeft een overgewicht of obesitas.Toestellen voor speelterreinen voor kinderen in een tijd van mobiele en entertainment.Dia ’s been te klimmen van schouders en armen bewegen; BAR; versterking van de jungle gym armen, benen en schouders; alle apparatuur samen kinderen aanmoedigen om van de ene naar de andere, geef ze een gezond hart, een gezonde oefening.
De speeltuin en toestellen voor speelterreinen deel van de aantrekkingskracht van de kinderen in een andere.Stem – website, de activiteiten van de groep en de sociale ontwikkeling in de speeltuin uitrusting in vele opzichten: de kinderen leren hoe we om beurten en zelfdiscipline aan elkaar met open; ze kunnen alle apparatuur; ze kunnen worden vastgesteld in het platform van de collega ‘s, de brug en de recreatieve voorzieningen de oprit.Linnea Anderson, schrijven de website Speeltuin in de geschiedenis van de Verenigde Staten, dat eerder de voorstanders van de speeltuin, als een geheel van sociale interactie in de speeltuin van de nationale belangen, de bouw van goed nabuurschap (± l ° burgers als de kinderen uit verschillende etnische en economisch niveau te spelen.
De ouders van 4 of 5 jaar die ze gezien hebben in de muur klimmen op de ladder of 3 jaar of op touw brug zien ook uitgebreid met de glimlach als een kind tegen de attracties van angst en beheersing van hun succes.De stem zei dat de voltooiing van het spel, kinderen van voldoening zal leiden tot een toename van het vertrouwen en het gevoel van eigenwaarde.De website zegt, sommige apparatuur, zoals tunnels en gesloten ruimten, moedigt de fantasie spel, waar de baby kan proberen de verschillende gevoelens uiten en de mogelijkheid van leren leven.De website van de woorden van Albert Einstein: l ° van het spel is de hoogste vorm van L ±.
Toestellen voor speelterreinen bijdragen tot de ontwikkeling van de hersenen van kinderen, omdat ze weten dat de wereld door de uitoefening van activiteiten, en op basis van de verslagen van de zintuiglijke ervaring, shasta.Het verklaart verder dat de ontwikkeling van de hersenen van de zes jaar van mijn leven het hoofd is van bijzonder belang, en meer kinderen bij de uitoefening van hun sensorische en motorische vaardigheden, het gebruik van de apparatuur, de neurale verbinding meer, ze creëren.