Hoeveel calorieën per dag tijdens de slaap verbranden?

Van activiteiten is niet de zuurstof of spieren te versterken, om te smelten met warmte, hoewel de hartslag stijgt aan optimale voordelen voor de gezondheid.Een onverwachte calorieën verbranden is slapen.
Op basis van de Nationale Stichting voor slapen slaap nodig, “de manier van leven en gezondheid van verschillende leeftijd, in het bijzonder getroffen worden. Hoewel de precieze hoeveelheid slaap kan erop wijzen dat het Fonds zal zorgen voor een eerbiediging van de criteria van 8,5 tot 9.25 uur slaap de deskundigen in de leeftijd van 10 tot en met 17 van jongeren, van zeven tot negen uur voor volwassenen van 18 jaar en van boven.
Een van de voordelen van de activiteiten van de warmte die afhankelijk zijn van de kwaliteit van je lichaam en de frequentie van de activiteit, intensiteit en duur.Als afvallen is je doel, je 3500 calorieën gelijk aan ongeveer 1 kilo vet.Je moet je eten dan verbranding van 3500 calorieën, ongeacht het type of de intensiteit van de lichamelijke activiteit, opstijgen 1 kilo.Je kan niet verwachten dat de verbranding van veel calorieën in slaap.Als je zeven uur slaap per nacht, weegt 110 kilo, en je verwacht kan worden dat de verbranding van ongeveer 314.3 calorieën, op grond van de bevindingen van gezondheid.Als je het gewicht van 150 kilo of 200 pond, dus in dezelfde zeven uur onder spanning, je calorieën verbruik waarschijnlijk 571.4 calorieën.Een uur voor de mensen een 125 kilo heffing, terwijl 51 calorieën verbranden.175 pond voor de mensen, die ongeveer 60 minuten 71,4 calorieën.
Maar je kan niet verwachten dat je 150 minuten per week voor de aanbevolen matige lichaamsbeweging per dag aanbevolen hoeveelheid slaap, slaap, ter ondersteuning van de algemene gezondheid en gewicht verliezen en het houden van de programma ’s kan worden verbeterd.