Wat is het verschil tussen de rugby en voetbal schoenen schoenen?

Als je rugby en voetbal, je moet een paar schoenen van de kwaliteit.Deze schoenen te voorzien van de nodige trekkracht in verschillende soorten spel oppervlakte en de omstandigheden ter plaatse.Winkelen voor schoenen, het is rugby en voetbal te onthouden, het gebruik van verschillende soorten schoenen heel belangrijk, en de regels zijn vaak aangewezen op wat passend is.
De spalk voor rugby en voetbal de grote verschillen tussen de in de bodem is van elk paar schoenen kolom hoeveelheid.Rugby schoenen er zes tot acht de hengst, maar voetbal schoenen gewoonlijk ten minste zeven tot twaalf van de kolom en in een aantal zeer verschillend.Een paar voetbalschoenen waar meer dan twaalf bouten, in het bijzonder veel jongeren de Football League of werkend gestemd.
Wijst erop dat de richtsnoeren voor het voetbal schoenen met kleine website – van rubber of kunststof fixatie op de tong.Het heeft er ook op gewezen dat de meeste, of werkend is Meadow.Een paar voetbalschoenen afneembare dekhengst.Integendeel, alle rugby schoenen met demonteerbare bouten.De traditionele rugby schoenen zijn enkel extra steun te verlenen aan het ontwerp van de hoge snijden.
De BBC verslag over sport, rugby speler wil met losse schroeven spalken, kan op grond van de verandering van locatie oppervlak.De modder of zacht oppervlak, rugby speler extra lange bouten.Drogen, een hard oppervlak, ze gebruiken korte dekhengst.Een Amerikaanse Football spelers in de schoenen van demonteerbare bouten, maar deze schoenen dan rugby meer – de spalk.
Bij rugby schoenen, kolom 6 soorten heeft twee vooraan, de ballen van je voeten onder, en vier achter.Acht een hengst vormen en zes in het bijzijn van twee voet aan de grond te krijgen.Rugby website van het ontwerp van zes poker spelers te helpen sneller rennen.Voetbalschoenen, waarin er meer bouten, ook een op de tenen.Artikel 12 van het Reglement van de Raad het internationale rugby (IRB), de organisatie van de rugby spelers L is kleding, een beschrijving van de regels, met inbegrip van de spalk.De verordening verbiedt met klem op de tenen of schoenen.
De interne – ratingbenadering verordening rugby verboden meer dan 21 mm nagel van schoenen.Bovendien, de spalk moet geen scherpe randen.De ncaa (ncaa), het beheer van het college Football, verbiedt de kikker van meer dan 1 cm lang.3 / 8 inch voor inch onder normale omstandigheden een extreme omstandigheden van de lengte van de National Football League spalk binnen, zoals in de sneeuw in de winter.High school Football laat spalken van verschillende verenigingen, maar de algemene middelbare school voetbal als gegoten antislip schoenen of van niet meer dan 1 cm lang.